E2h

Sådan bruger Qigong til behandling af allergier

Qigong eller Ch'i Kung er en kinesisk metode til healing og energi medicin, der bruger vejrtrækning teknikker, kropsholdning (kører eller holder stille), og mental fokus i at fremme den enkeltes samlede trivsel. Gennem konstant praksis, har det mulighed for at rense kroppen fra urenheder og helbrede forskellige lidelser og sygdomme. Det er også bevist, at praksissen med Qigong eliminerer stress og opbygger udholdenhed og er anerkendt som og anbefales som en væsentlig form for alternativ medicin.

Allergi er en sygdom i immunsystemet, der gør en person reagerer kraftigt på visse stoffer, han kan blive udsat for i miljøet, enten indtages eller ud i det fri. Fordi allergi er blevet en almindelig lidelse i årenes løb har man søgt alternative midler til behandling af denne særlige lidelse. Ved at følge nogle få enkle trin, kan Qigong vise sig at være et værdifuldt middel til at bevirke en kur mod allergi:

  • Forskning i de forskellige aspekter af Qigong. Medicinsk eller healing Qigong er specielt rettet til at kurere disse typer af lidelser. Der er flere bøger og andre materialer til at få information fra om dette emne.
  • Den grundlæggende idé om Qigong er leder din energi på bestemte dele af din krop, der volder dig problemer med at fjerne ubehaget. Visualiser og koncentrere sig om den tanke, at netop dette område fungerer korrekt.
  • Være meget specielt om din kropsholdning. For energi til at cirkulere frit i din krop, være bevidste om, at du skal opretholde en korrekt kropsholdning på alle tidspunkter.
  • Gør åndedrætsøvelser, der også er et grundlæggende element i healing Qigong. Ved at lære, hvordan man styrer vejrtrækning, øger du styrken af kroppens systemer og muskler og i høj grad forbedre tilstanden af dit immunsystem.
  • Praksis meditation som blot at være i dit mest behagelige position og placere sig selv i en helt afslappet sindstilstand. Det er en praksis, der er afgørende for at bevare et godt helbred, fordi du får kvalitet hviletid. Altid huske, at en udhvilet krop er en sund krop.
  • Tilmeld dig i Qigong klasser. De er ikke dyre, og du kan være sikker på, at du går om det den rigtige måde med sagkyndige rådgivere ser over dig.
Sådan bruger qigong til behandling af allergier. Forskning i de forskellige aspekter af qigong.
Sådan bruger qigong til behandling af allergier. Forskning i de forskellige aspekter af qigong.

Qigong er ikke kun effektiv til forebyggelse og behandling af sygdomme, men viser andre fordele. Når det er tilpasset som en del af en persons livsstil, er den i stand til at stimulere afslapning svar af kroppen, som igen mindsker stress forårsaget af en tempofyldt og krævende livsstil. Det er blevet bevist, at en række sygdomme og lidelser er stressrelaterede, så evnen til at slappe reducerer disse risici på en stor måde. En god nats søvn er en anden fordel, der kan opnås fra den praksis Qigong. Det tager sig af ens samlede væsen uden brug af eventuelle eksterne midler og afhængige kun på hvad der er indeni ens krop til sit formål. Det er en naturlig måde at holde sig sund, og både voksne og børn kan få gavn af det stærkt. Giv dig selv mulighed for at øve Qigong og se det gøre underværker for dig.