E2h

Sådan bruges antihistaminer til behandling af skæl allergi

Skæl er skæl af dyr, flager af hud eller hår, der tabes på grund af metaboliske processer eller som et symptom på sygdom. Nogle mennesker kan udvikle en allergi overfor skæl, og måske skal antihistaminer til at kontrollere deres allergiske reaktioner.

Her er nogle ideer til at bruge antihistaminer til behandling af skæl allergi.

Sådan bruges antihistaminer til behandling af skæl allergi. Indsend til flere tests for at bestemme sværhedsgraden af din allergi.
Sådan bruges antihistaminer til behandling af skæl allergi. Indsend til flere tests for at bestemme sværhedsgraden af din allergi.
  • Indsend til flere tests for at bestemme sværhedsgraden af din allergi. En fælles allergi test, at en læge udfører er at gnide en prøve af den formodede allergen på et plaster på huden og derefter observere denne patch til flere timer. Andre undersøgelser omfatter blod arbejde og analyse af din sygehistorie. Disse test vil afgøre, hvilken type antihistamin du får brug for og doseringen, samt graden af forsigtighed, du bliver nødt til at undgå allergi.
  • Opnå den krævede antihistaminer på dit lokale apotek. Du kan også købe medicin i løs vægt på lager butik for at spare penge i det lange løb, eller du kan benytte for at købe antihistamin online.
  • Læs vejledningen på emballagen omhyggeligt. Sammenlign det med de instruktioner, du får af din læge. Du må ikke misbruge din medicin i løbet af behandlingen. Hvis du har købt forskellige typer af antihistaminer, skal du følge hver instruktion separat, som de har individuelle formuleringer, som vil skabe forskellige reaktioner i kroppen. Følger forholdsreglerne trykt på de instruktioner, såsom at undgå anvendelsen af tungt maskineri under indflydelse af lægemidlet.
  • Udvikle en rutine med dit indtag. En rutine er den bedste måde at holde styr på din antihistamin behandling. Du kan oprette en daglig tjekliste, hvor du markerer dit indtag på en kalender for at sikre, at du ikke går glip af eller overdrive din medicin. Det anbefales også, hvis du har en elsket en til at minde dig om din medicin som en backup.
  • Lad caches af antihistaminer på steder, du hyppige. Opbevar en kasse med antihistaminer i dit kontor skuffe, dit hjem medicinskabet og din bil. På denne måde har du ekstra medicin, hvis du glemmer at bringe en med dig og din allergi begynde at handle op.
  • Bortskaf udløbet medicin. Tjek udløbsdatoen af dine antihistaminer så sæt kryds i kalenderen den dato til at smide din medicin. Du kan skylle ned individuelle doseringer i toilettet for at forhindre skraldemanden fra rifling din papirkurv og forbruge dine antihistaminer. Må ikke forbruge udløbet medicin som ikke kun er de aktive ingredienser mindre effektive, men selve produktet kan være farligt for dit helbred.
  • Rediger dine omgivelser til at lindre din skæl allergi. Som dyr hud flager forårsage denne form for allergi, holde et dyr i din nærhed regelmæssigt rent. Støvsug dine tæpper og møbler og tør dine møbler af enhver støv. Bær en støvmaske, når du går udenfor eller til et sted med kæledyr.

Mens nogle allergiske reaktioner er begrænset til let kløe og snifning, kan andre være alvorlige nok til at true livet af den pågældende patient. Hvis antihistaminer ikke er nok til at afhjælpe allergi, straks kontakte en læge for yderligere behandling.