E2h

Sådan donere ubrugt medicin

Hvad gør du med flasker af ubrugt medicin


Hvad gør du med flasker af ubrugt medicin? Det kan være et spørgsmål, du har undret sig over. Nogle gange, folk køber en masse medicin, men ender ikke med at tage det, fordi de følte sig bedre efter et par piller, eller de skal skifte mærke eller dosering for mere effektive resultater. Uanset hvad, kan du finde dig selv fast med halvtomme og ubrugte flasker af receptpligtige og ikke-receptpligtige medicin. Hvis dette er din situation, skal du ikke smide det væk!

Medicin er meget dyrt og meget tiltrængt af forskellige mennesker

Sådan donere ubrugt medicin. Støt afya fundament.
Sådan donere ubrugt medicin. Støt afya fundament.

Medicin er meget dyrt og meget tiltrængt af forskellige mennesker, især dem fra lav indkomst kvarterer. Hvorfor ikke donere din ubrugte medicin? Så længe det ikke er udløbet, og det er i det oprindelige emballage og korrekt mærket, kan du give det videre. Her er hvad du kan gøre, og en liste over nogle organisationer, der kan hjælpe.

  • Spørg din læge. Din læge kan være i stand til at videregive den medicin til sine andre patienter, der kan ellers ikke har råd til medicin. Dette er især nyttigt, hvis din læge deltager i opsøgende programmer såsom Læger Uden Grænser.
  • Støt afya fundament. Denne organisation indsamler ubrugt medicin og skibe det til de trængende i Haiti og andre afrikanske lande. Bortset fra medicin, de også indsamle medicinsk udstyr, såsom vandrere og kørestole. Gå til webstedet på afyafoundation.org at lære de detaljer om, hvordan man kan gå om en donation.
  • Det søstjerne projekt. Dette projekt organiseret af New York Presbyterian Hospital indsamler ubrugt antiretroviral medicin, der skal gives til de trængende i Nigeria. Hvis du bor i New York-området, kan du aflevere dine donationer direkte.
  • Givemedicines.org. Du kan donere din ubrugte medicin til givemedicines.org . Givemedicines.org er en organisation, der indsamler ubrugt medicin, der skal doneres til forskellige ikke-statslige organisationer (NGO) i Indien. Gruppen kan kontaktes på 0950-301-2006. Organisationen er baseret i Indien, så du bliver nødt til at sende din samling.
  • Støtte til AIDS-medicin genbrug. Gå til aidforaids.org at få mere information om, hvordan du donere din ubrugte medicin. Støtte til aids International er beliggende i New York City og kan kontaktes på 212-337-8043. Organisationen indsamler medicin, som anvendes til behandling af HIV og AIDS. Punkterne sendes til tredjeverdenslande.
  • Tjek din lokale statslige love om medicin genbrugsprogrammer. Love og direktiver varierer fra stat. I nogle stater, kan de enkelte personer ikke donere ubrugt medicin, såsom i Iowa, Florida og Arizona. Nogle stater har strenge retningslinjer og kræver kun uåbnede flasker medicin, der skal doneres. Du kan læse mere om forskellige love fra forskellige stater fra den nationale konference af statslige lovgivende forsamlinger på ncsl.org . På grund af de strenge love i Europa om at donere ubrugt medicin, er de fleste donationer indsamlet og sendt til andre lande.

Det er svært at donere den ubrugte medicin i landet på grund af strenge love. Men der er et enormt behov for at genbruge ubrugt medicin, der skal videre til uforsikrede og trængende. Prøv at få lovgivning ændret i din tilstand, er så ubrugt medicin ikke gå til spilde. I mellemtiden kan du sende det til udlandet, hvor politikkerne er mindre streng, men behovet er stort.