E2h

Sådan finder du personlig assistent pleje

Personlige assistenter og personlige hjælpere udfører en bred vifte af tjenester for deres kunder, der spænder fra at yde sygepleje tjenester til at køre ærinder rundt i byen. Du har en række muligheder, når det gælder om at finde personlig assistent pleje, og det er værd at tage sig tid til at finde den rigtige pasform til dig. Den rigtige personlige assistent kan blive en værdifuld ven og allieret samt en kritisk medlem af din omsorg team.

Trin 1

Bestem grad af pleje du har brug for. Har du brug for ydelser fra en uddannet sygeplejerske? Er du i en kørestol? Hvor begrænset er din mobilitet? Har din personlige assistent har brug for en bil til at køre ærinder til købmanden, apotek, bibliotek, og så videre? Hvilken form for hjælp tror du, du vil have gavn af? Har du brug for en personlig assistent, der bor sammen med dig, eller kan din assistent komme i for en fastsat periode hver dag eller uge? Måske ønsker du at tale med din læge om din tilstand og graden af omsorg du har brug for nu og i fremtiden.

Saml en liste over de vigtigste opgaver og krav, såsom evnen til at rengøre og vedligeholde et påfyldningsrør, eller en vilje til at gøre lys husholdningen. Organiser denne liste efter prioritet, og være villige til at gå på kompromis, for eksempel, hvis du har brug for hjælp rengøring af huset, og du har brug for nogen, der kan udføre injektioner, kan du brug for at få en husholderske og en personlig assistent med sygepleje erfaring.

Trin 2

Sådan finder du personlig assistent pleje. Bestem grad af pleje du har brug for.
Sådan finder du personlig assistent pleje. Bestem grad af pleje du har brug for.

Find nogle kandidater til stillingen. Mange lokale myndigheder og sundhed afdelinger tilbyder henvisninger til personlige assistenter, eller hjælpe med at placere personlige assistenter. Disse organer kan også være i stand til at forbinde dig med finansieringskilder for at hjælpe dig betale for en personlig assistent. Mens du i sidste ende kan beslutte ikke at benytte sig af en regering-anbefalede plejer, kan det være en god start.

Ud over at se på tjenesteydere anbefalet af den lokale regering, kan du også ønsker at bede om henvisninger fra dit lokale hospital / hospice. Du kan også finde lister over lokale personlig pleje udbydere via faglige organisationer eller via aktivistiske organisationer, der fremmer en selvstændig tilværelse for mennesker med handicap.

Du kan også placere en annonce i avisen, eller scanne avisannoncer for dygtige personlige assistenter søger arbejde. Hvis du skriver en annonce, skal du sørge for at angive vigtige aspekter af position, således at ukvalificerede eller uinteresserede kandidater ikke spilder deres tid anvender.

Trin 3

Find nogle kandidater til stillingen. Vælg flere kandidater til samtale.
Find nogle kandidater til stillingen. Vælg flere kandidater til samtale.

Vælg flere kandidater til samtale. Forhåbentlig har din skuring af de tilgængelige personlige assistenter i dit område genereret en liste over potentielle kandidater. Kontakt hver af dine kandidater til at anmode om et cv og referencer, og gennemgå disse materialer omhyggeligt for at generere en liste over kandidater, som du gerne vil interviewe. Tag dig tid til at få telefonen referencer og snakke med dem om kandidaten.

Opsæt interview aftaler med dine kandidater, og gøre det klart, at du taler med flere potentielle personlige assistenter. Brug din prioriteringsliste at skabe et sæt af spørgsmål i et interview, der er designet til at teste den grundlæggende kompetence dine potentielle kandidater, og for at se, hvor godt de vil maske med dig. Under dit interview, bør du har planer om at diskutere dine specifikke handicap og behov, og sørg for at spørge ansøgeren, hvis han eller hun har erfaring med at passe klienter med din tilstand.

Du skal redegøre for den forventede løn-og time, sammen med de opgaver, som du vil forvente din personlige assistent til at udføre. Vær ærlig om den pågældende mængde arbejde, du ikke ønsker en personlig assistent, der ender med at blive overrasket!

Når du har bedt dine spørgsmål i et interview, skal du åbne ordet til spørgsmål fra din kandidat. Fremme den interviewede til at spørge om noget, som synes uklart, og vær opmærksom på de stillede slags spørgsmål, som de undertiden kan være afslørende.

Mens teknisk dygtighed og vilje til at udføre opgaver er vigtige, personlighed er også. Du ønsker en personlig assistent kan du få sammen med, ikke nogen, som du vil kæmpe med hele tiden. Hvis du har fælles interesser og kompatible personligheder, du er mere tilbøjelige til at etablere et langsigtet forhold til din personlige hjælper, og dette forhold vil i høj grad forbedre din kvaliteten af pleje.

Trin 4

Lav et jobtilbud til din valgte kandidat. Efter samtalen periode, vil du forhåbentlig har fundet en personlig assistent, der opfylder dine behov. Kontakt ham eller hende til at gøre et jobtilbud, og når kandidaten accepterer, tager sig tid til at kontakte dine andre interviewe kandidater og lad dem vide, at du har valgt en anden.


Forhåbentlig vil du nyde et langt og produktivt forhold til din personlige hjælper. Når / hvis din assistent faktisk beslutter at forlade for et andet job, der tilbyder at give en skrivelse af reference er almindelig høflighed.

se smith er en kender af litteratur, eventyr, og god mad, der elsker at dele viden med andre og sætte hende ellers marginalt nyttige liberal kunst grad til god brug.