E2h

Sådan køber du en otoskop

Den medicinske indretning anvendes til at kontrollere det indre af ørerne gennem øregangen er en otoskop. Med anvendelsen af Otoscopes, diagnosticere læger sygdom eller infektion, når tilstedeværelsen af fluider eller pus til stede i midten af øret. Ear infektion er en almindelig barndom problem, der ofte ledsaget af feber og smerter. Andre infektioner påvises ved Otoscopes er middle og ydre øre infektioner. Mens Otoscopes primært er beregnet til ørerne, er de også anvendes til undersøgelse af næse og øvre struber.

En otoskop er ikke en kompliceret redskab

Sådan køber du en otoskop. Køb i henhold til dine behov.
Sådan køber du en otoskop. Køb i henhold til dine behov.

En otoskop er ikke en kompliceret redskab, men moderne teknologi har tilføjet nye funktioner til den klassiske otoskop for ekstra præcision og funktion. I dag, video otoskopi er allerede et vigtigt redskab i at høre sundhedspleje. En video otoskop bruger en video-optisk teknologi, der muliggør grundig undersøgelse af øret gennem høj opløsning farve video. De fleste Otoscopes bruges i sundhedsvæsnet institutioner er væghængt, som er drevet af elektricitet. Andre bruger bærbare batteridrevne Otoscopes, typen af enhed, som du nemt kan købe til din husstand. Hvis du vil købe din egen otoskop, kan et par forslag hjælpe.

  1. Køb i henhold til dine behov. Hvis du køber dette til brug i hjemmet, kan du ikke brug sofistikerede Otoscopes medmindre du har rimelig viden i øret anatomi eller otoskopi. Hvis du har et barn eller nogen derhjemme, der har tilbagevendende øre problemer, kan du nødt til at få et hjem otoskop simpelthen for regelmæssig overvågning på eventuelle symptomer på øre infektion forud for høring af din læge. Normalt hjem Otoscopes har illustrationer eller instruktion ark, der kan hjælpe dig med at identificere, hvad du skal se efter. Nogle Otoscopes kommer med et par genanvendelig specula i forskellige størrelser skræddersyet til ører af børn og voksne. Hvis du er en medicinsk studerende, kan du brug for noget mere præcis ligesom dem, læger bruger eller en komplet diagnostisk sæt til påvisning selv det mindste problem i øret interiør.
  2. Shop og sammenligne priser. Hjem Otoscopes kan købes hos din lokale købmænd eller medicinske forsyninger butikker til overkommelige priser. Naturligvis priserne varierer afhængig af mærke. Du kan vælge mellem varemærker som Heine, Pocketscope, Welch Allyn, Riester og mange andre. Den mest bekvemme måde at shoppe for Otoscopes er over internettet. Du kan finde Otoscopes foretaget af en række producenter og gøre et produkt og prissammenligning.

Når du har din egen otoskop

Når du har din egen otoskop, læse den vejledning, der følger med pakken, før du bruger enheden. Vide, om de specula er genanvendelige eller engangs. Classic Otoscopes har disponibel specula dermed er det ikke sikkert at genbruge dem, især hvis du vil bruge den på flere personer. Sørg for, at spekulum tørres ren hver gang din otoskop bruges. Hvis du er i tvivl om den korrekte brug af Otoscopes, er det bedst at bringe patienten eller dit barn til lægen. Øret er et følsomt organ, og kan muligvis blive beskadiget under øre inspektion. Snarere end at spille læge, er det klogt at konsultere en professionel læge, som kan diagnosticere den betingelse ordentligt og anbefale tilsvarende behandling.