E2h

Sådan naturligt behandler forfrysninger

Er det ikke ironisk-ice kan brænde din hud

Er det ikke ironisk-ice kan brænde din hud? Selvom ironisk, er det sandt, at isen kan brænde din hud, hvis du tilfældigvis har forfrysninger. Du får dette, når huden kommer i kontakt med noget under 0 grader celsius. Farende af blod til venerne vil resultere i en brændende fornemmelse, og så har du forfrysninger.

Værre, forfrysninger bør tages alvorligt, fordi hvis du ikke gør det, kan det blive permanent. Der vil være permanent nerveskade på huden, som langsomt vil undergå misfarvning indtil huden bliver sort.

Heldigvis kan ikke kun læger redde dig fra alvorlige skader fra forfrysninger. Du kan spare dig selv fra dette, også.

Natural Behandlinger

Sådan naturligt behandler forfrysninger. Må ikke få din hud brændte.
Sådan naturligt behandler forfrysninger. Må ikke få din hud brændte.
  • Simpel vand terapi. Umiddelbart efter forfrysninger, fjerne alle dine smykker eller tøj fra det berørte område. Dyp at berørte område i lunkent vand. Sørg for, at vandet er varmt nok, ikke for koldt eller for varmt-eller du kan gøre din forfrysninger værre. Udskift vandet, når det bliver koldt.
  • Varmepude. Et alternativ til lunkent vand terapi er varmepuden terapi. Du skal blot sætte varmepude på den berørte hud. Gnid ikke puden på huden, selv om. Det kunne kun forværre din forfrysninger.
  • Krop terapi. Hvis der ikke varmepude eller lunkent vand er til rådighed, kan du bruge det, der er altid til rådighed, din krop. Ideen varmer forfrysninger hjælp af din egen kropstemperatur. For eksempel, hvis du har forfrysninger på dine hænder, hvis du klippe dine hænder ind i din armhule til at holde dem varme.

Det vigtigste først

Før du gør nogen af disse behandlinger, skal du gøre følgende først:

  • Fjern smykker eller tøj bæres på det angrebne område. Disse kan irritere området og kan forværre den forfrysninger.
  • Sæt på smertestillende medicin på forfrysninger. Dette vil være nok til at lindre smerten, indtil du er færdig med at forberede din naturlige forfrysninger behandlingsformer.
Er det ikke ironisk-ice kan brænde din hud. Må ikke få kontakt med koldt.
Er det ikke ironisk-ice kan brænde din hud. Må ikke få kontakt med koldt.

Nogle Don'ts

Mens der er ting, du skal gøre, er der også nogle ting, du ikke bør gøre, når du får forfrysninger. Her er nogle af de don'ts:

  • Må ikke få din hud brændte. Huden bliver meget svag til at brænde efter at det oplevede intens chill. Så når du får forfrysninger, undgå ting, der varmes op så meget som lejrbål eller varme lampe. Overeksponering disse ting vil kun gøre din tilstand værre.
  • Må ikke få kontakt med koldt. Koldt vand, kold frugt, kolde metal, kolde noget-undgå alle disse ting. Disse vil gøre din forfrysninger mere udløst at blive værre.
  • Brug ikke alkohol på det berørte område. Nogle mennesker tror, at alkohol vil varme kroppen. Men det vil faktisk tage din kropsvarme, som er afgørende i behandling forfrysninger.
  • Rør ikke ved metal. Dette vil irritere huden og vil intensivere din forfrysninger.
  • Der må ikke ryges. Rygning gør din forfrysninger mere sårbare, og dermed gøre den mere åben for aggravations.

Frostbite er naturligvis mest udbredt i vinteren

Frostbite er naturligvis mest udbredt i vinteren. Men det betyder ikke, at du er sikker fra at få forfrysninger i andre sæsoner. Så længe din hud blev irriteret på grund af ekstrem kulde, der er forfrysninger. Og det kan ske på forår, efterår eller sommer. Holde alle disse tips i tankerne, vil ikke beskytte dig fra at få forfrysninger, men du vil i det mindste straks behandles, ordentligt og naturligt.