E2h

Sådan opretter chloroform

Chloroform er en farveløs væske

Chloroform er en farveløs væske, der anvendes som et opløsningsmiddel. Det er almindeligt anvendt i køleskabe, fotografering udvikler og renseri. Kemikaliet er også til stede i pesticider og desinfektionsmidler. Du kan oprette din egen chloroformblanding derhjemme med blot et par ingredienser. Tag ikke, at denne procedure er farligt, og du er nødt til at følge de trin, til punkt og prikke. Gør ikke dette foran børn og sørg for, at du har god ventilation i dit arbejdsområde.

  • Materialer, der skal forberede. De materialer, du skal bruge for at gøre chloroform omfatter blegemiddel, ren acetone, is og en glasbeholder, som du ikke længere behøver. Du er nødt til at bære arbejdshandsker, arbejde beskyttelsesbriller og støvmaske, mens du gør chloroform at være sikker.
  • Mix is og blegemiddel. Måler omkring en liter eller deromkring af blegemiddel og placere den i den beholder eller indtil den når i nærheden af kanten af beholderen. Sørg for, at du giver noget plads på toppen. Bagefter tilføje is til blegemiddel. Isen vil sænke temperaturen af blegemidlet, således at den er lidt koldere end stuetemperatur. Braklægning denne blanding i et stykke tid.
  • Tilsæt acetone til blandingen. Du har brug for ren acetone for dette og ikke den, som du bruger som en neglelakfjerner. Forholdet mellem blandingen bør være 1 del acetone at 50 dele af blegemidlet, du hældt i glasbeholderen. Tilsæt acetone til blandingen, som du forberedt tidligere. Kontrollere temperaturen af blegemiddel. Du kan tilføje mere is til blandingen, hvis temperaturen er varm.
  • Afventes, at reaktionen. Blegemidlet og acetonen vil reagere med hinanden og skyer vil dannes i glasbeholderen. Du vil også bemærke, at blandingen bliver varmere. Braklægning chloroformblanding for omkring 15 til 20 minutter. Du må ikke forlade lokalet, da du skal holde øje med reaktionen. Check hver gang i et stykke tid og røre glasbeholderen, hvis blandingen er for varm. Du ønsker ikke at blandingen at varme op. Tilføj mere is til blandingen, hvis det er for varmt. Vente på den pulverformige sætte sig på bunden af beholderen.
  • Få chloroform pulveret. Når pulveriserede stof helt har bundfældet sig, kan du få chloroform. Fjerne væske fra beholderen, men gør det forsigtigt, så chloroform i bunden ikke vil gå med væsken. Bagefter kan du placere chloroform pulver, der har bosat sig i en mørk glasflaske og bruge en tragt til at adskille den fra de andre væsker. Kan holde chloroform pulver i op til en uge.

Disse er de skridt i at gøre chloroform

Sådan opretter chloroform. Materialer, der skal forberede.
Sådan opretter chloroform. Materialer, der skal forberede.

Disse er de skridt i at gøre chloroform. Vid, at du skal kun gøre dette, hvis du ved hvad du gør. Håndtering chloroform uden den rette viden kan forårsage ulykker. Vær opmærksom på, at chloroform er skadeligt for sundheden og for miljøet så godt.