E2h

Sådan skal du tage SITZ bade

Først og fremmest, hvad er en Sitz bad? En SITZ bad, som er designet til at lette symptomerne på hæmorider, prostata smerter og menstruationskramper, blandt andre, er et plastbæger, der kan placeres over toilettet. Her er nogle retningslinjer at huske for at tage SITZ bade effektivt:

  • Vide, hvordan man vælger en Sitz bad. En SITZ bad er faktisk meget simpelt, det er bare en plastik kar designet til at passe over toiletkummen. Når du køber en SITZ bad, er det vigtigt, at den passer sikkert over toiletkummen, og at vand kan løbe på toilettet, så det ikke overflow, når du sidder på den. Du skal sørge for også at du kan komfortabelt passer dit bag inde i Sitz bad. Du kan også prøve at købe en Sitz bad, der kommer med en vand pose og rør, for at sikre den kontinuerlige strøm og opfyldning af vandet i beholderen. Et alternativ kan du overveje, er at købe specielle SITZ bade, der kommer med en stol, så du vil ikke have at bruge toilettet hver gang. Hvis du ønsker at nyde nogle high-tech funktioner, kan du ønsker at købe SITZ bade med indbygget vandvarmere, eller som kan fordoble som et bidet.
  • Sørg for, at Sitz bad er ren. Må sørge for, at Sitz bad udelukkende anvendes til de formål formål: ikke tillader nogen at forveksle det som en skål til at blande frugtsalater! Før og efter brug af SITZ bad, sørg for, at du grundigt rengøre og desinficere det. Opbevar det ordentligt i badeværelset.
  • Placer varmt vand på Sitz bad. Sørg for, at vandet er behageligt varmt og ikke for varmt, du ikke ønsker at skolde dine følsomme områder med det. Test vandet og se om det er så varmt som du mageligt kan håndtere. Vandet skal fylde karret til omkring to inches høj. Det er bedst, at du kun bruge vand, men nogle foretrækker at tilføje salt eller endda nogle aromaterapi olier (dette kan forårsage infektioner, så vær forsigtig!). Nogle mennesker, der har vaginal gær infektion tilføje eddike til vandet. Igen almindeligt varmt vand er stadig bedst, og du bør forhøre dig hos din læge, hvis han kan anbefale, at du tilføje noget andet.
  • Sidde på karret. Du skal blot sidde på Sitz bad i mindst 30 minutter, sørg for, at kun din krops midtersektion er nedsænket i vandet. Det varme vand vil give dig lindring, samt fremme større blod stimulation. Skift din krop hver gang i et stykke tid, at gøre vandet bevæge sig. Vær forsigtig med ikke at røre ved vandet med hænderne.
  • Vær forsigtig, når du står op. Det er bedst, at du har en anden hjælpe dig, mens du får op fra Sitz bad, for at undgå ulykker.

Der har du det

Sådan skal du tage SITZ bade. Vide, hvordan man vælger en sitz bad.
Sådan skal du tage SITZ bade. Vide, hvordan man vælger en sitz bad.

Der har du det! Disse er blot nogle af de vigtige retningslinjer at huske, så du kan tage din SITZ bad. Husk, det er meget vigtigt, at du holder hele processen hygiejnisk, og at du løbende gør denne behandling, så du kunne opleve de bedste resultater. Held og lykke, og håber dette hjalp!