E2h

Sådan udføres adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en psykologisk behandling bruges til at helbrede angst samt depression. Den er udelukkende baseret på læringsstile principper. Behavioral terapi bruges til at mindske en patients uønskede reaktioner, følelser og tanker. Behavioral terapi har til formål at aflede uønskede adfærd til bedre adfærd.

Nogle mennesker har svært ved at håndtere stress i deres liv. Hvis du er en af de mennesker, der har problemer med at klare problemerne i dit liv, vil rådgivning være den mest brugbare metode for dig. Her er de teknikker, der anvendes i adfærdsmæssige rådgivning:

  1. Psykoterapi. Dette er en af de mest anvendte teknikker i at behandle depression. Gennem denne behandling, så prøv mental sundhed udbydere for at fastslå årsagen og de mulige resultater af depression. Den sundhedsmæssige udbyder tager hensyn til følgende faktorer i patientens liv: medicinske problemer, familie orientering, drømme og social økonomisk status. Under psykoterapi, bruge terapeuter de følgende teknikker: kunst, såsom sang og dans, meditation, og rollespil for at hjælpe du kender dig selv bedre.
  2. Psykoanalysen. Under træet i neurovidenskab er psykoanalyse. Den er baseret på Sigmund Freuds psykoanalytiske teori. I sin teori, bruger han drømmer analyse og psykoanalytiske foreninger til at vurdere patientens psykiske tilstand. Psykoanalysen bruger metoden interviewe for at få flere data fra patienten. Interviewet kan synes en normal samtale med terapeuten. Dette gøres for at forebygge dannelse af angst fra patienten. Nogle psykoanalytiske terapeuter bruger også litterære tekster til at gøre deres patienter bedre tilpas under interviewet. Alligevel teknikken til brug for behandlere, afhænger af patientens behov og interesser.
  3. Eksponering Therapy. I denne form for terapi, er patienten udsættes for de situationer eller til de ting, der forårsager depression eller angstanfald. Formålet med denne behandling er at forberede patienten i over for depression. Gennem denne behandling vil patienterne blive indstillet til at have klarere tænkning og til at generere gode beslutninger. Eksponering terapi vil også gøre det muligt for patienten at gøre sammenhængen mellem hans fortid "forfærdelig oplevelse" og hans "nyligt lærte eksponering".
  4. Biofeedback. Ved denne teknik overvåger terapeuten muskelspænding og hjertefrekvens. Disse data registreres, analyseres og forklares for patienten. Gennem denne behandling, vil patienten være i stand til personligt håndtere og overvåge sine kropsfunktioner. Ifølge behandlere vil være i stand til at overvåge sine egne kropsfunktioner mindske risikoen for at lide depression og angst.
  5. Aktivering. Adfærdsmæssige aktivering er også en teknik, der anvendes til hærdning depression. I aktiveringen teknik, er patienten forpligtet til at liste alle de aktiviteter, at han er glad for at gøre, og det i sig selv gør ham glad. Efter at have givet listen til terapeuten, vil patienten derefter blive bedt om at udføre aktiviteterne i en organiseret procedure. Under processen, vil patienten modtage positive forstærkninger til aktiviteter, han har udført. Disse resultater og forstærkninger vil gradvist hjælpe ham overvinde sin depression.
Sådan udføres adfærdsterapi. Psykoterapi.
Sådan udføres adfærdsterapi. Psykoterapi.

Nu, at du kender de teknikker, der anvendes i kognitiv adfærdsterapi terapi, vil du måske se, at du har mange muligheder for rådgivere. Du kan søge hjælp fra psykologer, socialrådgivere, psykiatere eller rådgivere. De er uddannet til at hjælpe dig i dit problem. Må ikke bekymre dig, fordi de er uddannet til at holde deres kunders data i tillid.