E2h

Fjernelse af gule tandsten fra tænder

Tandblegning metoder, tips og produkter

Gulligt elastisk tandsten kommer fra plaque. Plak er en slimet hvid film af bakterier, der trives på dine tænder. Hvis det ikke er fjernet i 24 timer, kan det hærde - i virkeligheden, kan det blive rock hårdt i de 12 dage, det bliver tandsten. Tandsten og plak har ødelæggende virkninger på din generelle sundhed. De gør dine tænder grimme, lugter dårligt og kan bidrage til paradentose.

Tandsten kan kun fjernes af professionelle dental personale. De bruger procedurer såsom skalering (som fjerner tand indskud ligesom plak, tandsten og farve) og polering (der involverer plak og pletfjerning). Disse processer er relativt sikkert, da de ikke beskadiger tandemaljen på nogen måde. Tandlægen kan også instruere dig om andre metoder til kridtning dine tænder.

Selv om der er flere teknikker til fjernelse af gule tandsten fra tænderne, den bedste måde at få hvide tænder er gennem forebyggelse. Vi kun besøge vores tandlæger én eller to gange om året for rutine check-ups og profylakse, men disse tips vil helt sikkert holde dine tænder tandsten gratis. Når du har din eksamen, skal du huske at spørge tandlægen om de sikreste og mest effektive tandblegning produkter på markedet i øjeblikket. Han kan endda have en prøve for dig at prøve derhjemme.

Fjernelse af gule tandsten fra tænder. Brug dentale produkter med omtanke.
Fjernelse af gule tandsten fra tænder. Brug dentale produkter med omtanke.

Børst dine tænder. Håndtering af blød strittede og tilstrækkeligt lille tandbørste som en pen, feje alle madrester fra din pearly hvidvinene. Må ikke travlt - to minutters børstning, især på bagsiden af tænderne, er det hele værd og bekostning af at have dine tænder skaleret med din tandlæge.

Floss korrekt. Brug 1,5 meter tandtråd, vind hver ende sikkert på begge dine midterste fingre og bruge blid bevægelse frem og tilbage mellem tænderne. Uanset hvad du bruger - aromatiseret, voksbehandlet, tape eller andet - sørg for du kan lide det nok, at du vil bruge det regelmæssigt. Efter brug af tandtråd, skylle munden med vand eller en dental skylning.

Brug dentale produkter med omtanke.

Tandblegning metoder, tips og produkter. Sukkerfrit tyggegummi.
Tandblegning metoder, tips og produkter. Sukkerfrit tyggegummi.
  • Tandpasta. Brug tandpasta, der er godkendt af den europæiske (eller regional, hvis uden for Europa) Dental Association. Køb en, der har pyrophosphat, da det hjælper med at fjerne plak og udhuler tandsten gradvist. Hvis der ikke tandpasta er tilgængelig, bland 15 ml bagepulver til en knivspids salt i en keramisk kop og pensel. Go varemærke-hvis du kan; generiske tandpastaer kan indeholde flere slibemidler eller har lavere fluorindhold, der ikke vil være så effektive som mærkevarer.
  • Mundskyl. Mundskyl blev ikke udviklet blot for at friske ånde. Disse skylninger anvendes til at fjerne madrester efter et godt måltid. Hvis der i en snæver vending, blande en opløsning af 3% brintoverilte og halv vand. Hvis ingen af disse ingredienser er til rådighed, vil vand gøre. Hydrogenperoxid også falder ind under kategorien af tandblegning produkter, selv om det ikke er den mest behagelige måde at blege dine tænder. Brug ikke hydrogenperoxid produkter, hvis du har sår eller sår i munden.

Self check. Hvor meget plak i munden har potentiale til at blive tandsten? Gør dette selvtest. Coat din læbe med vaseline. Tag en skefuld fortyndet frugtfarve (ex. rød eller orange), hvislen det i munden, og spytte ud. Alle de farvede tænder har stadig plak, det ville gøre dig godt, hvis du fokuserer på disse farvede tænder.

Sukkerfrit tyggegummi. Spytproduktion hæmmer bakterievækst. Den bedste måde at producere spyt uden savlen, er at tygge tyggegummi. Vælge sukkerfrit kridtning gummi. Det kan koste mere, men disse produkter vil hjælpe med at sikre, at din pearly hvidvinene bo hos dig i længere tid.

Aged ost. Hvis du skal snack, spise lagret ost. Jo ældre, den smellier, jo bedre for tandsundhed . Dine tænder vil drage fordel af calcium osten giver, mens de gode bakterier, der findes i gærede oste dræbe de dårlige bakterier, der er ansvarlige for din tandsten.

Når du har plak under kontrol, er det tid til at udforske tandblegning muligheder. Der er mange måder at blege dine tænder, både hjemme og professionelt, men du bør ikke starte nogen tandblegning regime uden først at tale med din tandlæge.