E2h

Sådan bruger du tænder blegegel

Flash den store smil og vise de hvide og sparkly tænder din. Det vil sige, hvis de er faktisk hvide og sparkly.

Der er flere muligheder i markedet at blege dine tænder

Der er flere muligheder i markedet at blege dine tænder. Bortset fra regelmæssig børstning, brug af mundskyl og tandtråd, kan du brug for hjælp fra en tandblegning gel til at gøre dine tænder strålende hvide. Det har vist sig at være meget effektive ved korrekt brug. En anden god ting ved at bruge en tandblegning gel er, at det ikke ville skade fyldninger og kunstig dental arbejde af dine tænder.

Hvis du vil have det perfekte smil, her er, hvordan du kan bruge tandblegning gel til at hjælpe dig med at opnå dette.

  • Køb en tandblegning gel. Disse dage, tænder blegning produkter sælges også i dagligvarer, over-the-counter på købmænd og i supermarkeder. Du vil få en masse muligheder, men du skal sørge for, at du får et effektivt produkt. Spørg din tandlæge, hvis han kan anbefale et godt brand. Du kan enten købe det hos din tandlæge direkte, hvis han sælger en, eller få en et andet sted. Også søge på internettet for valgmuligheder. Bare sørg for at læse anmeldelser, før du køber. Hvis produktet er for billig, være tvivlsom, da det kan være substandard. Det kan ikke være effektiv og endda irritere dit tandkød og tunge, hvis de udsættes for det.
  • Brug en monteret bakke. Du skal sørge for, at din blegegel ikke går til spilde. Brug en tilpasset bakke, der vil hjælpe direkte gelen til dine tænder og holde den der i et flere minutter til en time. Du kan gå til din tandlæge og få en specialiseret en for dig. Det kan være muligt at anvende alternativer, såsom et mundstykke. Hvis du har købt din blegegel over internettet, chancerne er, det samme websted tilbyder tilpassede bakker så godt. Det vigtige ting at huske på er at sørge for den tilpassede bakke ikke omfatter dit tandkød. Tandblegning geler kan gøre tandkødet meget følsom midlertidigt når de udsættes for det. Desuden kan der gummierne gennemblødt til gelen irritere den.
  • Læs instruktionerne. Tænder blegning geler kommer med instruktioner om, hvordan man ansøger. Læs vejledningen omhyggeligt, og følg den. Hvert mærke kan komme i forskellig brug guide, så påtager sig om, hvordan man bruger det. Blegning tid afhænger også af hvor stærk blegemiddel er. De fleste mennesker foretrækker blegning den forreste øvre og nedre tænder først for de første par ansøgninger. Dette vil hjælpe dig med at måle, om blegemiddel virker.

Hvis du føler

Sådan bruger du tænder blegegel. Køb en tandblegning gel.
Sådan bruger du tænder blegegel. Køb en tandblegning gel.

Hvis du føler, at dit tandkød er at blive irriteret på grund af blegning gel, stoppe med at bruge dit nuværende mærke og skifte til en mildere én. Forvente at støde på følsomheden af tand og tandkød, når du anvender blegemiddel. Dette vil stoppe efter et par dage, og efter dine blegning sessioner er stoppet.

Ideelt, holde sig væk fra farvede fødevarer til 2 dage efter ansøgning for de bedste resultater. Det kan tage flere sessioner af blegning, før du får den hvidhed du kan lide.