E2h

Sådan at bo i god sund sjæl og krop

En sund krop og sind fyldes op dit generelle velvære

En sund krop og sind fyldes op dit generelle velvære. Sindet og kroppen arbejder i sync sammen for at sikre en smidig afvikling af hele dit væsen. Holde begge i god form, er meget vigtigt at sørge for, at du er i den bedste tilstand. Sygdomme pest eller andens system, fordi det kan være i dårlig stand. Vidste du at inddrage dit sind i kampen mod en sygdom er faktisk muligt? Hvis du betingelse dit sind og tænke på måder at få godt og gøre alt for at slippe af med din sygdom, kan du bekæmpe det triumferende. Her er enkle måder at holde godt i sind og krop:

  • Øvelse. Denne ene kan være den bedste måde, du kan gøre for at holde din krop sund og i god form. Der er masser af øvelser, som du kan gøre, hvor du ikke behøver at tilbringe noget. Jog, gå rask, gøre push-ups, osv. Disse øvelser er helt gratis, men du stadig får den maksimale effekt end en øvelse program udført i gymnastiksalen.
  • Opretholde en sund livsstil. Spis sunde fødevarer, opretholde en god kost, og undgå laster. Alkohol, tobak og narkotika er kroppens værste fjender. Hvis der tages hyppigt, de gør du ældes hurtigere, og gøre dig syg og sinke dit immunforsvar, hvilket gør dig mere tilbøjelige til andre former for sygdomme. Spis fødevarer, der er rige på vitaminer og fibre. Undgå kød og andre kolesterol og fedt-rige fødevarer.
  • Skriv en dagbog. Nedskrivning alt om du kan være en form for terapi. Der er nogle ting, der er bare alt for personligt at dele med nogen, selv den nærmeste person i din familie. Oprethold et tidsskrift, som kun du kan få adgang til. Skriv alt under solen - dine glæder, smerter, frustrationer og noget, der kommer til dit sind.
  • Tal med nære venner og familie om problemer, som du har. Holde problemer til dig selv vil gøre dig deprimeret. Søge hjælp hos en person tæt på dig med at løse uanset modgang, du har.
  • Spille spil, der forbedrer hjernen. Undgå den tidlige debut af Alzheimers sygdom, demens og hukommelsestab ved at spille krydsord, Sudoku og andre hjerne-spil. Det gør din hukommelse skarpere og på samme tid, du lærer nye ting ved at spille disse spil.
  • Undgå stressende situationer. Så meget som du kan, frigøre dig selv fra enhver stressende situation, hvad enten på arbejde eller derhjemme. Disse situationen sap ud af din energi og gøre dig deprimeret og vred. Hvis du ikke kan undgå dem helt, finde måder at afslutte dem, så alle involverede kan komme videre og være glad.
  • Være eventyrlysten. Gør ting, som du ellers aldrig ville krydse dit sind. Go elastikspring, faldskærmsudspring og andre sportsgrene, som du kun ser på tv. Lad din vagt ned og slå ind på en rejse til et fjernt land og fordybe dig i sin kultur. Alt, hvad du gør, vil forny din energi og gejst i livet.

Sådan at bo i god sund sjæl og krop. Opretholde en sund livsstil.
Sådan at bo i god sund sjæl og krop. Opretholde en sund livsstil.

Hvis du har råd til at hyre en personlig træner til at hjælpe dig med at holde din krop i form, kan du helt sikkert gøre det, men der er også måder, hvorpå du kan udøve uden hjælp af en personlig træner. Slip af med negative tanker i dit sind og tænke på glade tanker og erindringer, som du havde i årenes løb og din spiritus vil blive løftet op med det samme, når du er i en følelsesmæssig skure. Samlet set skal du kun være positive over alt og krop og sind vil følge.