E2h

Hvordan man forberede sig til en lavement

Enemas er en billig og nem måde at rense tarmene og forebygge forstoppelse. De kan udføres i den rolige og privatliv i dit eget hjem, men udfører en lavement kræver nogle alvorlige forberedelse. Fluidum skylles ind i tarmen, således at de kan renses for alt snavs og andre urenheder og affald stof. Væsken hjælper ryste op alle de resterende afføring inde i tarmen, således at de er renset for giftstoffer som godt.

Hvordan man forberede sig til en lavement. Læse og studere, hvordan lavementer gøre deres arbejde.
Hvordan man forberede sig til en lavement. Læse og studere, hvordan lavementer gøre deres arbejde.

Man bliver nødt til at beslutte, om han kan udføre lavement på egen hånd, eller hvis han får brug for al den hjælp i første omgang. De syge og ældre vil helt sikkert brug for hjælp i denne sag. Rådføre sig med en læge vil hjælpe med at sikre, om man kan gøre det på egen hånd, eller hvis han får brug for al den hjælp.

  • Læse og studere, hvordan lavementer gøre deres arbejde. Der findes mange forskellige sorter af lavementer, men de arbejder alle på samme måde. En flaske eller en pose er normalt hvor lavement Væsken opbevares. En gummi slange og en dyse er nødvendige for at transportere den klyster fluid ind i tarmen. Der er også enema kits, der kan købes hos apoteker. Bare sørg for at læse alle instruktioner, før du udfører den egentlige lavement.
  • Vælg den bedste type lavement, som du tror, du vil blive behageligt. De hjem kits, der er købt, er lidt dyrere. Du kan lave dit eget hjem kit, der vil være billigere i det lange løb. Derefter vælge den bedste lavement væske. Selvom varmt vand er den fælles skylning agent, kan du også gøre brug af eddike, økologisk kaffe, hvidløg og andre planteingredienser.
  • Fremstille et smøremiddel, der vil blive anvendt til dysen hvis dysen bliver vanskeligt at indsætte i endetarmen. Smøremidler såsom KY gelé, Astroglide og Vaseline er let tilgængelige i butikkerne. Enema kits købt i materialbutikker normalt kommer med en lille tube glidecreme already.It er også vigtigt, at du slapper lige før indgift af et lavement. Ekstra spænding vil bare gøre det vanskeligt både for den person, til hvem lavement skal administreres, og til den person, der skal administrere lavement, om der vil være en assistent.
  • For patienter, der skal have en barium lavement, skal deres kolon være meget ren. Patienterne er normalt sat på en flydende kost en dag før lavement. Derefter kan skylning af tarmene ske, enten ved anvendelse af en saltopløsning klyster eller lokalirriterende afføringsmidler såsom ricinusolie.

For patienter

For patienter, der ønsker at opleve regelmæssige lavementer er det bedst, at de også ændrer deres kost eller spisevaner. Det siges, at den inderlige regelmæssige rødt kød spise eller dem, der spiser kød som bøf på en regelmæssig basis har overfyldte tarme - at deres tarme næsten ikke har nogen klar plads længere. En ændring i livsstil, især spisevaner, ville være bedst i dette tilfælde.