E2h

Hvordan man lærer om hormonbehandling undersøgelse

Fra 1991-2006 kørte National Institutes of Health Kvinders Health Initiative (WHI), en langsigtet undersøgelse, der fokuserede på strategier til at forebygge sygdomme, der rammer kvinder. Den 15-årige projekt er involveret mere end 161.000 kvinder fra hele Europa, i alderen 50-79. Som en del af Kvinders Health Initiative, et klinisk forsøg, der tester effekten af hormonbehandling på hjertesygdomme, bryst-og endetarmskræft risiko og knoglebrud, køre blev. Hormonbehandling er administration af enten østrogen alene eller østrogen i kombination med enten progesteron eller progestin (progesteron i syntetisk form). Vi har de Kvinders Health Initiative at takke for at sætte en stopper for den rutinemæssige praksis for ordination af kvinder hormonbehandling ved overgangsalderen. De oplysninger her (udledes af hormonbehandling retssagen mod de Kvinders Health Initiative) vil hjælpe dig til bedre at forstå, hvorfor:

 1. Hormonbehandling forsøg konfiguration hormonbehandling kliniske forsøg havde to dele: Post-menopausale kvinder, der har enten østrogen plus progestin eller en placebo og kvinder, der havde gennemgået en hysterektomi og tog enten østrogen alene eller en placebo.
 • Hormonbehandling forsøg stoppede tidligt. Begge undersøgelser var at vare frem til 2005, men begge undersøgelser blev stoppet tidligt østrogen-plus-progestin studie i juli 2002, og østrogen alene undersøgelse i februar 2004.
 • Kombination undersøgelsen: øget risiko for brystkræft, hjerteanfald, blodpropper og slagtilfælde. Kombinationen terapi studie (østrogen plus progestin) blev stoppet på grund af resultater, der viser en øget risiko for brystkræft og også øget risiko for hjerteanfald, blodpropper og slagtilfælde. Østrogen plus progestin gjorde mindske risikoen for hofte og andre brud, og kolorektal cancer. Imidlertid blev det fastslået, at risiciene ved at bruge hormonerne opvejes af fordelene.
 • Østrogen alene undersøgelse: øget risiko for slagtilfælde og venøs trombose. Den østrogen alene undersøgelse blev stoppet, fordi hormonbehandling øger risikoen for slagtilfælde og ikke mindske risikoen for hjertesygdomme. Det har også øget risikoen for blodpropper dybt i en vene (venøs trombose). Østrogen alene reducerede også risikoen for hofte og andre frakturer.
 • Urininkontinens. WHI-studiet viser også, at begge behandlinger-østrogen plus progestin og østrogen alene-øget risiko for udvikling af urininkontinens og forværret symptomer på allerede eksisterende inkontinens.
 • Kvinders sundhed initiativ hukommelse undersøgelse. En hjælpeaktivitet undersøgelse kaldet WHI Memory undersøgelse viste, at kvinder, der tager kombinationsbehandlingen oplevede dobbelte af demens (herunder Alzheimers sygdom), da dem på placebo. Østrogen alene øger risikoen for mild kognitiv svækkelse.
 • Kvinders Health Initiative opfølgning. Kvindemuseet Health Initiative vil fortsat følge kvinder, der var i klimakteriepræparater forsøg indtil 2010. Dette vil hjælpe med at besvare spørgsmålet om, hvor længe den øgede risiko og fordele ved hormonbehandling sidste efter endt behandling.
 • Hvordan man lærer om hormonbehandling undersøgelse. Hormonbehandling forsøg konfiguration.
  Hvordan man lærer om hormonbehandling undersøgelse. Hormonbehandling forsøg konfiguration.

  Tal alternativer til hormonbehandling med din læge, menopausale symptomer og osteoporose kan både løses gennem andre midler.