E2h

Hvordan at finde en læge, der accepterer Medicare og Medicaid

I dagens tid


I dagens tid, er landet oplever en såkaldt medicinsk krise. Det betyder, at den medicinske behandling af landet bliver for dyrt. Det er derfor, folk er meget afhængige af Medicaid og Medicare. Men problemet er, at det også er ved at blive meget hårdt og meget svært at finde en læge, der vil acceptere Medicare og Medicaid patienter. På grund af dette har regeringen nedsat betalingen procentdel, de skal betale for hver procedure. Også en anden effekt af denne situation er, at private forsikringsselskaber ikke ønsker at subsidiere patienter, der er indlagt i det offentlige ved at frigive højere satser. Derfor behøver lægerne ikke sænke deres ansvar for betaling. Så hvis antallet af patienter double og triple efterspørgslen af Medicaid og Medicare stiger også, men antallet af læger accepterer patienterne forbliver de samme. Således er spørgsmålet, hvordan man får en læge. Nedenfor er nogle ideer til at søge en læge, der accepterer Medicare og Medicaid meget lettere.

Hvordan at finde en læge, der accepterer medicare og medicaid. Kontakt lokale sundheds-eller social service afdeling.
Hvordan at finde en læge, der accepterer medicare og medicaid. Kontakt lokale sundheds-eller social service afdeling.
  • Vær tålmodig. Nogle gange tager det tid til at have en klinik eller en læge, der accepterer Medicaid eller Medicare patienter. Det vil tage nogle timer eller værste, til dage for du blive planlagt til en aftale. Tage højde for dit første besøg. Men hvis det virkelig er en nødsituation, øjeblikkeligt går til skadestuen på hospitalet.
  • Kontakt lokale sundheds-eller social service afdeling. Dette er dit første skridt til at opspore potentielle Medicaid eller Medicare udbydere. Dette vil hjælpe dig med at indsamle nok oplysninger til at guide dig i din søgning. Søg på internettet, fordi absolut der er tilgængelige online Medicaid og Medicare læge mapper. Selv om disse mapper ikke giver dig en 100% garanti for en aftale i det mindste vil du få fat i alle de nuværende lister over udbydere og de rigtige steder at begynde at lede efter dem.
  • Træder medicare.gov på internettet. Denne hjemmeside giver dig nok information om Medicare og levere opførelsen af den lokale Medicare og Medicaid udbydere til stede i din egen lokale. Det er en god måde at starte din søgning. Hvis en læge afviser din ansøgning, så spørg ham, om han kan anbefale andre, der kan give Medicaid og Medicare service.
  • Gå direkte til en sundheds-styret behandleren. I stedet for at gå til en privat læge, overveje en administreret udbyder. Hvis HMOs kontrolleres og styres af et ikke-offentligt forsikringsselskab, betyder det, at det er interesseret i at have HMO læger, der accepterer patienter, der er regering forsikret. PHP-eller de forudbetalte sundhed planer er grundlæggende drevet af medicinske skoler eller hospitaler, der normalt kun indrømme Medicaid eller Medicare patienter.

Hvis du er en Medicare eller Medicaid patient

Hvis du er en Medicare eller Medicaid patient, forventer at have tid nok på telefonen bare for at kigge efter din læge. Derfor er du nødt til at tale med andre Medicaid og Medicare patienter og vide, hvem deres læger er. Det vigtige ting, som du ikke behøver at glemme i på udkig efter en læge, der er villig til at acceptere dig som en Medicare eller Medicaid patient aldrig nogensinde give op. Prøv og prøv, og fortsæt indtil du kan finde en.