E2h

Hvordan til at udtrykke modermælk ved hjælp af dine hænder

Udtrykke modermælk i hånden er til gavn for mødre som dig

Udtrykke modermælk i hånden er til gavn for mødre som dig, når du ved hvordan man gør det. Du behøver ikke nogen bryst pumpeudstyr, hvis du ved hvordan man udtrykker det ved hjælp af dine hænder, og du behøver ikke at bekymre sig om på udkig efter noget udstyr til at frigive mælk for at være komfortable. Hvis du ikke vil udtrykke mælken, kan dette forårsage bryst overfyldning samt smerter i brysterne. Udtrykke mælken vil fritage dig fra at smerte, og det er også den praktiske måde at gøre en Lad-ned af mælken, især hvis du vil gøre dette for første gang.

Hvordan til at udtrykke modermælk ved hjælp af dine hænder. Forberede beholderen til mælken.
Hvordan til at udtrykke modermælk ved hjælp af dine hænder. Forberede beholderen til mælken.

Brug hænderne til ekspression af modermælk er også vigtigt, da det er den mest økonomiske måde at fodre din baby, samt de sundeste. Alt du behøver er at lære de færdigheder af hånden udtrykker modermælk på den rigtige måde. Her er de trin-for-trin instruktioner om, hvordan man udtrykker modermælk bruger dine hænder:

  1. Forberede beholderen til mælken. Beholderen skal være ren for ikke at ødelægge mælken. Mælken kan anvendes med det samme eller opbevares op til 10 timer, hvis den ikke er sat i køleskab. Hvis mælken opbevares i køleskab, kan det vare op til en uge.
  2. Vask dine hænder grundigt. Urene hænder kan forurene dit bryst samt mælk, der vil blive udtrykt og kan skade dit barn.
  3. Rens din brystvorte forsigtigt og tør dit bryst med en ren klud for ikke at forurene mælken.
  4. Find et behageligt sted at sidde på. Sørg for at dine materialer er inden for din rækkevidde.
  5. Brug din dominerende hånd, din tommelfinger placere på din øvre areola og den midterste og pegefinger på den nederste areola. Den skal danne et bogstavet "C".
  6. Skub din positioneret hånd mod dit bryst og presse din areola moderat bruge din positioneret hånd til at udtrykke mælken ud af dit bryst. Forestil dig, at du udtrykker mælk ud af brystet ved at føre mælken til midten og klemme den ud. Gør dette forsigtigt for at undgå at såre dig selv eller forårsager blå mærker. Sørg også for, at mælken er indeholdt i flasken.
  7. Fortsætte med at gøre bevægelsen på dit bryst og rotere fingrene rundt, der ligner en selv bryst-undersøgelse.
  8. Stop hvis der ikke er mere mælk, der kommer ud af dit bryst.
  9. Gør det samme på den anden bryst. Må ikke klemme din brystvorte, da dette kan forårsage smerte og mulig vævsskade.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har godkendt disse trin

Verdenssundhedsorganisationen WHO har godkendt disse trin. Du skal huske altid at vaske dine hænder før og efter hånden udtrykker modermælk, så at holde din baby sikkert. Hvis du forsøger dette for første gang, skal du ikke bekymre dig, hvis ingen mælk kommer ud, da dette er bare normalt. Bare holde gør bevægelsen som beskrevet i trin nummer 6 og mælken vil komme ud.