E2h

Hvordan at undgå dehydrering i småbørn

Småbørn er udsat for faren for dehydrering

Småbørn er udsat for fare for dehydrering. Da de endnu ikke har viden om, hvad slags forhold kan forårsage dehydrering, har de tendens til at bare flytte den måde, de gør. Her er nogle tips, som du kan følge for at sikre, at dit barn forbliver hydreret og sundt.

  1. Vær sikker på at du er klar over dit barns fysiske tilstand. Hvis han dæk for hurtigt eller er lidt overvægtig, så prøv at gradvist at engagere ham i fysiske aktiviteter. Hvis dit barn mangler fysiske aktiviteter, så prøv at opmuntre ham til at have en. Når du har dit barn involveret i fysiske aktiviteter, skal du vælge timer, der er køligere. Noontime aktiviteter eksponeret i solen, er absolut ikke anbefales. Vælg de timer, hvor solen er køligere ligesom i eftermiddag eller tidligt om morgenen. Dehydrering på mere end 3% af dit barns kropsvægt kan øge barnets risiko for varme-relaterede forhold.
  2. Den vigtigste nøgle for at undgå dehydrering er at få flere indtag af væsker som sportsdrik eller vand. Varmen kan øge kroppens cirkulation af vand, og det fordamper det for hurtigt, da dit barns krop øger temperaturen. Giv dit barn koldt vand eller sportsdrik, der kan genopbygge hurtigt væsken, at dit barn er ved at miste. Et barns temperatur, der er steget voldsomt vil få ham til at hyperventilere, hvilket er et tegn på at få varme strøg.
  3. Når udklædning dit barn på et varmt eller varme sæson, gå til let tøj. Må ikke gøre dit barn bære tunge tøj eller lag af tøj. Tøj tilføjer op til temperaturen i dit barns krop. Hvis dit barn er indstillet til at gå ud for en fysisk aktivitet, den bedste form for tøj til at bære er tøj lavet af bomuldsstof. Bomuld tillader stoffet at ånde, og derfor ikke hindrer dit barns krop ventilation. Ud over, at bomuld lys og er svedabsorberende. Hvis dit barn får alt for svedig, altid huske at ændre hans skjorte eller han kan få andre sundhedsmæssige forhold som hoste eller lungebetændelse.
  4. Vær opmærksom på dit barn på alle tidspunkter. Overhold hans opførsel og hans fysiske attributter. Hvis dit barn ser ud til at blive vist svage og uoplagt, kunne han være på vej for dehydrering. Andre tegn kan omfatte indsunkne øjne, hænder og fødder, der vises udtværet, mundtørhed og ingen tårer kommer ud af hans øjne, selv om han allerede græder.
  5. Pak flasker vand, når du går udenfor for gåture, eller hvis du er nødt til at rejse med dit barn. Småbørn har en tendens til at bevæge sig for meget som nysgerrighed flytter dem en masse. Så sørg for at holde dem hydreret med masser af vand eller væsker. Du kan pakke i koldt juice eller flavored vand til at give dem en alternativ fornøjelig drink.
  6. Hvis dit barn er alvorligt dehydreret, give ham afhjælpning af drikke elektrolyt væske, som du kan købe på apoteket. Dette undertiden kommer som en tablet, som du kan opløses i vand eller det kommer i flydende form i en flaske.
Hvordan at undgå dehydrering i småbørn. Vær sikker på at du er klar over dit barns fysiske tilstand.
Hvordan at undgå dehydrering i småbørn. Vær sikker på at du er klar over dit barns fysiske tilstand.

Forebyggelse dehydrering vil sikre, at dit barn er sundt og er ikke i fare for at have varme-relateret sygdom. Hvis du kan undgå dehydrering, så gør det. Holde dit barn sund og i den rette temperatur vil altid være nyttigt i hans dannelse vækst, fordi svær dehydrering kan påvirke nogle af dit barns vitale organer.