E2h

Hvordan til at passe sting efter ar revision kosmetisk kirurgi


Under et ar på dit ansigt, eller enhver anden del af din krop for den sags skyld, kan være pinligt og irriterende, i bedste fald. Hvis du er en af de mennesker, der besluttede at tage skridt til at fjerne eller mindske forekomsten af et ar med ar revision kosmetisk kirurgi, er du sandsynligvis begejstret ser din nye hud efter det heler. Du kan sikre, at din hud ser så glat og som ar-fri som muligt efter ar revision kosmetisk kirurgi ved at følge disse trin om, hvordan man passer dine sting bagefter.

Trin 1

Sørg for at du får skriftlige instrukser fra din kosmetiske kirurg. Når du er først ud af operationen, vil du ikke være i stand til at huske meget på grund af alle de lægemidler, du skal på. Så sørg for, at der i uroen på følger dit ar revision kosmetisk kirurgi, får du komplette skriftlige instrukser om, hvordan man passer dine sting. Sygeplejerskerne vil sandsynligvis en tendens til dette, mens du er under deres pleje. Men du ønsker at sikre, at du vil være i stand til at fortsætte dette niveau af behandling, når du er på din egen. Dine instruktioner kan mere eller mindre dækker følgende trin.

Trin 2

Ændre dine bandager efter behov. Når du forlader hospitalet efter arret revision kosmetisk kirurgi, vil du have bandager eller Steri-strips, der dækker dine sting. Din kirurg vil formentlig foreslå, når du fjerner disse bandager. Men generelt bør de stå på dine masker for ikke mere end en dag efter din operation.

Trin 3

Hvordan til at passe sting efter ar revision kosmetisk kirurgi. Sørg for at du får skriftlige instrukser fra din kosmetiske kirurg.
Hvordan til at passe sting efter ar revision kosmetisk kirurgi. Sørg for at du får skriftlige instrukser fra din kosmetiske kirurg.

Eksponere dine sting. Aftenen af din operation, og i dagene der følger, er det vigtigt at fjerne bandager at eksponere din sting. De vil have brug for frisk luft til at hele ordentligt. Plus det er godt for huden omkring dette område at være i stand til at tørre ud en smule. Tag din bandage og kassér det.

Trin 4

Rens din sting. Med din sømme udsat for, er du nødt til at gå gennem en omhyggelig opgave at rense dem. Brug en vatpind eller en vatpind, der er blevet dyppet i brintoverilte og forsigtigt røre det til hver enkelt søm på hver ar. Det er afgørende, at du bruger en anden vatpind for hver ar, så du ikke spreder bakterier eller infektion fra den ene til den anden.

Trin 5

Beskytte området. Når dine masker fra dit ar kosmetisk revisionskirurgi er blevet renset, er du nødt til at beskytte området mod infektion. Et aktuelt antibiotikum vil gøre dette samt bidrage til at fremskynde helbredelse. Brug en ren vatpind, anvende en lille mængde til hver søm.

Trin 6

Care for dine sting ofte. For at dine masker til at helbrede bedst, er du nødt til at rense arrene omkring dem hver 12 timer efter ovenstående fremgangsmåde. Først fjerne snavs eller crusted områder omkring suturer. Anvende hydrogenperoxid, og derefter genanvende din antibiotisk salve. Ved løbende at sætte dette salve på dine masker, vil du fremme sund hud fornyet vækst, hvilket bør mindske udseendet af dine ar.

Ændre dine bandager efter behov. Eksponere dine sting.
Ændre dine bandager efter behov. Eksponere dine sting.

For en uge efter dit ar revision kosmetisk kirurgi, skal du fortsætte med at rengøre, desinficere og beskytte dine masker for at fremme helbredelse.