E2h

Hvordan at vælge den bedste stole til en sund ryg

God kropsholdning er afgørende for at opretholde en sund ryg

God kropsholdning er afgørende for at opretholde en sund ryg. Uanset om du er stående, gående, siddende eller liggende, skal din position sørge for, at alle understøttende muskler og ledbånd eller strukturer i ryggen og rygsøjlen, når du flytter ikke er for anstrengt. Korrekt kropsholdning forhindrer ryg og nakke smerter, og træthed resulterer i stressede muskler. Det holder knogler og led i korrekt justering, nedsætter stress på ledbånd holder leddene i rygsøjlen, holder et godt udseende, og forbedrer dit humør, når du arbejder især for folk, der tilbringer mange timer i en kontorstol. Uden god kropsholdning og tilstrækkelig rygstøtte, stamme dig dine muskler og understrege rygsøjlen. Der lurer sandsynligheden for, at de anatomiske karakteristika af rygsøjlen vil ændre og føre til alvorlig muskel, disk og ledproblemer.

Mens god kropsholdning har så meget at gøre med en sund ryg

Hvordan at vælge den bedste stole til en sund ryg. God kropsholdning er afgørende for at opretholde en sund ryg.
Hvordan at vælge den bedste stole til en sund ryg. God kropsholdning er afgørende for at opretholde en sund ryg.

Mens god kropsholdning har så meget at gøre med en sund ryg, den stol, du sidder på, er også ansvarlig for at øge eller svække din kropsholdning, din ryg, og dit helbred i almindelighed. Hvis dit arbejde kræver, at du sidde i mange timer, vil en ergonomisk stol fungerer bedst for dig. Ergonomiske produkter er designet til at give komfort, reducere træthed og belastningsskader, og øge produktiviteten.

En ergonomisk designet stol tilbyder funktioner og systemer, der fremmer en sund eller bedre ryg.

  1. For at undgå udfladning af lændehvirvelsøjlen, skal en ergonomisk stol indeholde en lændestøtte, som er justerbar til at imødekomme højde, størrelse enten de er store eller små, og formen af kroppen.
  2. Hvis du vil tillade dig at hvile dine fødder fladt på gulvet, sørge for, at dit arbejde overflade er på passende højde, og lad dig slappe af ved hjælp af stolens ryglæn uanset din højde eller størrelse, kan en ergonomisk stol har justerbarheden af sædehøjde og dybde.
  3. Justerbarhed af ryglæn, ryglæn vinkel, læne og tilt er vigtige funktioner til at tilpasse sig ændres vinklen af sædet. Funktionerne understøtter øvre kropsvægt, den naturlige kurve af rygsøjlen, og reducere presset på nederste del af ryggen.
  4. Polstret, højde og bredde justerbar armlæn er afgørende for en sund sæde, der hjælper dig med at undgå slumping eller læner sig frem, især når du er træt, og holde dine underarme og albuer komfortable.
Mens god kropsholdning har så meget at gøre med en sund ryg. Mens en sund sæde øger sund kropsholdning.
Mens god kropsholdning har så meget at gøre med en sund ryg. Mens en sund sæde øger sund kropsholdning.

For at købe en stol med disse funktioner, henvises til butikker tilbyder produkter, der fremmer en sund ryg. Nogle detailforretninger også tilbyde andre former for sunde produkter som sunde poser eller tilbage poser.

Mens en sund sæde øger sund kropsholdning

Mens en sund sæde øger sund kropsholdning, gøre en bevidst indsats for at bevare en god position, mens mødet. Sørg for, at din ryg er justeret mod bagsiden af stolen og dine skuldre er lige. Læn dig ikke eller magert fremad. Hold fødderne fladt på gulvet og undgå at krydse benene. Dine knæ skal være endnu med dine hofter eller lidt højere, og husk, selvom du har en sund stol, tage en pause. Stå op og strække et stykke tid, sidder på ét sted for længe er ikke rigtig god til at opretholde en sund ryg.