E2h

Hvordan finder man en god Medicare supplerende sygesikring planen

En masse af de gange

En masse af de gange, er din almindelige sundhed planen ikke dække alt det, du har brug for. Derfor er du nødt til at have en god Medicare supplerende sygesikring planen. Læs videre for at lære mere om dette.

  1. For at du med held at bestemme en god forsikring plan for din medicinske supplerende sundhed, er det vigtigt, at du ved, hvad særlige sundhedsmæssige behov er velegnede til dig og din livsstil. Du er nødt til at overveje, hvor meget kan du råd eller hvor mange penge er du villig til at betale for din månedlige sundhedsplan, fordele hvad du kan lide, eller du forventer og har du midler til at dække eventuelle eksisterende sundheds-plan udelukkelser og ventetid. Det er de ting, du skal medregne før du begynder traske måde vælge nogle tilfældige supplerende sygesikring planen. Tænk meget omhyggeligt og tænke godt. Det er ikke tid til at gøre forhastet beslutning og en tid linje bør være opfyldt for at imødekomme dine behov så tidligt som muligt.
  2. Du skal også afgøre, hvilken type af dine nuværende sundhedsmæssige fordele. Det betyder, at du nødt til at dobbelt tjekke med din tidligere eller nuværende arbejdsgiver eller virksomhed, hvis de tilbyder sundhed planer for pensionister. Du kan nemt gøre dette ved at gå direkte til den menneskelige ressource afdeling af det pågældende virksomhed eller forretning. Normalt vælger sundhedsplan kosttilskud fra din tidligere arbejdsgiver er den bedste løsning for dig, da de kan tilbyde dig dette uden opladning dig for meget eller uden opladning dig på alle.
  3. Der er visse sundhedsmæssige planer, der er specielt designet til at rumme alle personer, der har en lav månedlig indkomst. Dette betyder at du kan være berettiget til en finansiel støtte fra din lokale stat eller regering. At vide mere om denne mulighed, er det vigtigt, at du ringer til din lokale sundhedsmyndigheder afdeling eller et agentur, da alle politikker adskiller sig fra hvert sted.
  4. Vær opmærksom på, at den føderale Medicare-programmet faktisk hjælper med at regulere alle supplerende sundheds-planer (såsom Medigap). De har skabt 12 planer som en vejledning for alle private sygeforsikringsselskaber. Dette har mandat og alle sundhedsmæssige agenter er forpligtet til at følge disse planer, der er mærket A til L. Indstillinger for alle Premium planer forskellige, men samlet, alt er standardiseret for at undgå forvirring. Medicare plan A er den allerførste grundlæggende plan, der er til rådighed. Men planen F er den mest berømte af alle agenter og kunder. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at sammenligne planer og priser først for at du med held at finde den bedste supplerende sundhed planen.
  5. Det ville ikke skade, hvis du ringe direkte til Medicare hotline (deres antal er 1-800-MEDICARE). Spørg for en professionel rådgivning. De vil være i stand til at løse alle dine bekymringer. De vil være mere end glad for at forklare i detaljer alle de ting, der forvirrer dig. Tøv ikke med at spørge om deres planer og omkostningerne til hver. Være ligetil og fortælle dem om dine specifikke behov.

Der har du det

Hvordan finder man en god medicare supplerende sygesikring planen. For at du med held at bestemme en god forsikring plan for din medicinske supplerende sundhed.
Hvordan finder man en god medicare supplerende sygesikring planen. For at du med held at bestemme en god forsikring plan for din medicinske supplerende sundhed.

Der har du det! Så længe du er meget klar med dit månedlige budget og med hvad du har brug for, at vælge den rigtige for dig kan være hurtig og nem. Bare følg disse trin for at finde den bedste supplerende sundhed planen. Held og lykke!