E2h

Hvordan forbereder en flaske modermælkserstatning

Vide, hvordan man forbereder en flaske modermælkserstatning korrekt er afgørende for at fodre din baby den rigtige måde. Selv hvis du ammer dit barn helt, er det vigtigt for dig at kende snørklede af at forberede en flaske formel i tilfælde, hvor din modermælk er ikke tilgængelig. Nogle gange, en baby har en hård tid at hægte sig på. Andre gange kan du opleve medicinske tilstande, der vil forbyde dig fra at producere modermælk. Disse sager vil gøre det vanskeligt for dig at fodre din baby korrekt og regelmæssigt, medmindre du er i stand til at gøre en god flaske formel for dit barn til at forbruge.

  1. Forbered flasken. Hvis du bruger flasker, der ikke har flaske liners allerede er indarbejdet i dem, så bliver du nødt til at købe nogle flasker liners. Bottle liners vil sikre, at beholderen med din mælk, at barnet vil drikke fra er steril. Strække og indsætte flasken foring inde i flasken. Stretching er det vigtigt, så du vil maksimere mængden af mælk, du kan hælde ind i foringen. Hvis du vil undgå dette besvær, købe flasker med liners allerede er integreret. Disse typer af flasker vil koste dig mere, men det vil gøre livet meget lettere for dig.
  2. Vandet opvarmes. Modermælk kommer ud lunkent. Da du vil have din formel til at efterligne modermælk på alle måder, så sørg for at opvarme vandet, indtil det er lunkent. Husk ikke at opvarme vandet for meget for at beskytte barnet mod forbrændinger.
  3. Fylde flasken med vand. Når vandet er lunkent, hældes omkring 6 ounces den i flasken liner. Da du bruger flaske liners, ikke basere dine målinger med numrene på flasken. I stedet får et målebæger og hælde vandet, indtil det når det rette niveau. Du kan tilføje mere end seks ounce, hvis du føler, at dit barn ikke vil være tilfredse med så meget.
  4. Bland formlen. Ideelt set, hver rende med formlen er tilstrækkelige til 2 ounces vand. Da du er ved at forberede 6 ounces mælk, så bliver du nødt til at blande i 3 kugler formel. Sørg for at fylde scooper med formlen op til kanten. Når du blander det ideelle antal formel scoops med vandet, lukker flasken med sutten ved at skrue den fast. Så snart låget er på, ryst flasken hjerteligt i ca 10-15 sekunder. Derved vil formlen at blande godt med vand. Efter omrystning, lad flasken sidde i et par minutter, så boblerne til at sprede. Fodring din baby med mælk bobler kan tilføje luft til maven, hvilket kan føre til en urolig mave.
  5. Test mælken. Så snart du opdager, at mælken bobler har spredt, drypper et par dråber af mælk på dit håndled for at teste varme mælken. Hvis mælken er for varmt, så sørg for at køle det ned, indtil det bliver lidt varm. Når du føler, at det er den rigtige temperatur, begynde at fodre barnet.

Ved fodring baby

Hvordan forbereder en flaske modermælkserstatning. Fylde flasken med vand.
Hvordan forbereder en flaske modermælkserstatning. Fylde flasken med vand.

Ved fodring baby, så sørg for at fodre ham oprejst for at sikre, at mælken går ned og forbliver i maven. Bøvse barnet efter fodring. Selvom formel aldrig kan erstatte modermælk, er det stadig den eneste mulighed, når amning bliver vanskelig.