E2h

Hvordan man bruger aromaterapi til behandling af postpartum depression

Postpartum lidelse (PPD) er en klinisk sygdom, der ændrer stemningen af en kvinde, der lige har oplevet fødslen. Dette sker normalt fem til otte uger efter fødslen og fortsætter op til cirka et år eller længere.

Hvordan man bruger aromaterapi til behandling af postpartum depression. Vælg den rigtige aroma.
Hvordan man bruger aromaterapi til behandling af postpartum depression. Vælg den rigtige aroma.

Kvinder, der oplever PPD kan føle trist uger efter og må ikke tage denne let. Når den når et punkt, hvor det allerede påvirker din daglige tilværelse, så er du nødt til at kontakte din læge.

En populær måde at hjælpe med at behandle PPD er at gå for en aromaterapi, fordi forskellige typer olie, der anvendes i denne proces har en beroligende og lindrende effekt, som kan hjælpe dit humør op med humøret. Her er nogle måder om, hvordan man bruger aromaterapi til at behandle postpartum depression.

  • Kend symptomerne. Være blå har en masse forskellige manifestationer. Nogle af disse omfatter at være trist for lange perioder, gråd, søvnløse nætter, og angst og panik, hvor alle er erfarne og følte tilsyneladende uden grund. Hvis du bemærker disse symptomer, skal du sørge for at kontakte din læge.
  • Vælg den rigtige aroma. Aromaterapi er normalt bruges i massage og bade i spa. Dette kan også gøres i dit eget hjem ved at købe aromaterapi stearinlys eller olier. Ved behandling af PPD, kan de forskellige dufte bruges til at lindre og berolige dine nerver, således vil ændre dit humør til en lysere indstilling. Hvis du er ked af det, kan du bruge olier, der vil opbygge dit humør, såsom rosmarin eller citron græs blandt andre naturlægemidler aroma. For en beroligende virkning, kan du vælge mellem en række forskellige blomsteraroma som lavendel eller ylang-ylang. Som du slappe af med brugen af forskellige dufte, vil du mærke en forskel i dit humør, og dermed hjælpe til behandling af PPD. Du skal huske at gøre det rigtige valg i olier som du vil bruge helt sikkert vil påvirke udfaldet af den ønskede stemning.
  • Foretag de nødvendige forberedelser. Ved hjælp af de olier, skal du sørge for, at det er fortyndet og anbringes i en olie bærer. Til massage olier, så sørg for at den er udarbejdet af en aroma terapeut for at undgå over koncentration af olier, der vil blive anvendt.
  • Hvornår er det rigtige tidspunkt at gå til aromaterapi? Aromaterapi kan gøres under graviditeten og efter fødslen. Den beroligende og afslappende effekt af denne proces hjælper styre deres depression eller endnu bedre helt at overvinde det.
Foretag de nødvendige forberedelser. Hvornår er det rigtige tidspunkt at gå til aromaterapi?
Foretag de nødvendige forberedelser. Hvornår er det rigtige tidspunkt at gå til aromaterapi?

At have en omsorgsfuld aroma terapeut vil også hjælpe, fordi du vil have nogen at tale med og lytte til dine bekymringer om graviditet eller fødsel. Under aromaterapi massage ugentlig anbefales specielt til kvinder, der gennemgår postpartum depression.

Hver type problem har en løsning, så du skal ikke miste håbet, når du oplever PPD. Efter disse enkle trin kan hjælpe dig med at administrere og overvinde depression, at du oplever ved hjælp af aromaterapi.

Dette er en mere billig måde at få behandling for PPD snarere end at gå til en autoriseret psykolog til at vurdere og behandle din depression. Men hvis symptomerne fortsætter, skal du sørge kontakte din læge.