E2h

Hvordan man bruger cupping terapi for at forbedre fordøjelsen

Hvis du oplever problemer med din fordøjelse, såsom hvis du har et mildt tilfælde af mavesår eller hvis du har tendens til at få forstoppelse let, ved, at bortset fra den mainstream behandling du kan gøre for at afhjælpe din situation, kan du også vælge alternative transportformer af medicin. En af disse, du kunne prøve er cupping terapi, som er en traditionel praksis, der finder sine rødder i Kina. Her er nogle ting, du behøver at vide om cupping terapi, og hvordan det kan hjælpe dig med at forbedre din fordøjelse:

  • Vide, hvad cupping terapi er. Cupping terapi, enkleste form, er en slags alternativ behandling, der virker ved hjælp af tryk kopper eller beholdere og dirigere den oven på den del af kroppen, der manifesterer symptomerne. Selvom forskellige typer af containere, såsom gummi kopper, bambus kopper og plastikkrus, den almindeligt anvendte værktøj i dag er sugekopper. Som med de fleste andre traditionelle kinesiske medicin, virker cupping behandling med princippet om, at kroppen kan behandles af de fleste lidelser og sygdomme, hvis strømmen af chi kan reguleres til sin naturlige tilstand.
  • Kend de forskellige påståede fordele ved cupping terapi. Bortset fra at hjælpe forbedre fordøjelsen, cupping terapi praktiserende hævder, at denne alternative behandling kan forbedre blodcirkulationen, aktivere lymfesystemet, og hjælper kroppen afgifte. Det antages også, at helbrede sygdomme såsom feber, muskelspasmer, koldt, højt blodtryk, ledsmerter og slagtilfælde.
  • Planlæg en aftale med en velanset cupping terapi praktiserende læge. Den bedste måde for dig at finde et cupping terapi praktiserende læge er at spørge henstillinger fra dem, du kender til at være alternative behandlere (såsom akupunktører). Hvis din lokale hospital har en alternativ sundhed afdeling, kan du ønsker at søge deres anbefalinger så godt. En anden mulighed for dig er at tjekke de internationale cupping samfund website .
  • Vide, hvad de skal forvente. I løbet af din session i cupping terapi, ville du først nødt til at beskrive dine symptomer til den praktiserende læge. Han vil afgøre, om cupping terapi faktisk vil være en farbar vej for dig, og han vil også afgøre de forskellige regioner i din krop, der bliver nødt til at blive behandlet.
Du vil blive bedt om at ligge ned, og kopper vil blive placeret i bestemte områder af din krop. Forskellige praktiserende læger kan variere i deres særlige praksis: for eksempel kan nogle kopper være varmet af en flamme, inden det bringes på huden, og nogle kopper kan være udstyret med sugekopper, mens der i andre tilfælde udøvere kunne liberalt anvende olie på kroppen med henblik på at bidrage til at øge strømmen af chi. Et andet scenarie er, at den praktiserende læge vil punktere kroppen (svarende til en akupunktør), og bægeret vil suge blodet fra såret, hvilket menes at bidrage afgifte kroppen også.
Hvordan man bruger cupping terapi for at forbedre fordøjelsen. Vide, hvad cupping terapi er.
Hvordan man bruger cupping terapi for at forbedre fordøjelsen. Vide, hvad cupping terapi er.

Uanset specifik type behandling vil ske på dig, det er meget vigtigt, at du grundigt ved, hvad de skal forvente. Spørg, med den praktiserende læge om de skridt, før du fortsætter med behandlingen.

Husk dog cupping terapi kunne være værd at forsøge

Husk dog cupping terapi kunne være værd at forsøge, at gøre, at du også bør overveje andre former for behandling, så du kan være sikker på at modtage den behandling der er bedst for din situation. Spørg henstillinger fra din betroede læge. Held og lykke, og håber dette hjalp!