E2h

Hvordan man bruger krydderier til at lindre forkølelsessymptomer

Fange en kold kan være meget generende

Fange en kold kan være meget generende, hvilket bringer med det meget ubehagelige symptomer som ondt i halsen, løbende næse, tilstoppet næse, hovedpine, hoste og træthed. Mens over-the-counter medicin er let tilgængelige til lindring af sådanne symptomer, mange mennesker stadig foretrækker naturlige retsmidler for en almindelig forkølelse. Her er nogle krydderier og naturlægemidler kombinationer, der bruges til at behandle disse generende symptomer.

Hvordan man bruger krydderier til at lindre forkølelsessymptomer. Rosemary, oregano og basilikum.
Hvordan man bruger krydderier til at lindre forkølelsessymptomer. Rosemary, oregano og basilikum.
  • Hvidløg. Kendt for sine antivirale og antibakterielle egenskaber endda århundreder år tilbage, er hvidløg undertiden kaldes "fattige mands penicillin." Ved begyndelsen af forkølelsessymptomer eller for at forhindre at fange en kold, anbefales det, at du spiser rå hvidløgsfed eller hele hvidløg stegt eller kogt i andre fødevarer. Tilføje et par stykker af frisk hvidløg til din mad hver dag menes at hjælpe med at bekæmpe off virus. Hvis du ikke kan tage lugten, mange sundhedsmæssige butikker tilbyder hvidløg piller og pulver. Skulle du vælge de piller, tage tre om dagen for at mindske varigheden og sværhedsgraden af symptomerne.
  • Løg. Soak rå skiver af løg i honning natten over og tage den løgnehistorie med mellemrum meget gerne med en hostesaft. Spise masser af løg og tilføje disse i den mad du spiser, vil give dig mulighed for at drage fordel af løg er antivirale egenskaber.
  • Rosemary, oregano og basilikum. En undersøgelse foretaget af forskning investigator og naturopatisk læge Dr. Suzanna Zick, ND, MPH, citerer, at sætte disse tre krydderier i din mad bør være en hjælp i afværge en almindelig forkølelse virus. Dette kan dog ikke overraske mange som disse urter separat er blevet anvendt som naturmedicin for almindelig forkølelse til aldre allerede. Rosemary te, for én, har været brugt i hundredvis af år til behandling af symptomer på forkølelse, astma og hoste, mens basilikum har været brugt i temmelig lang tid at behandle feber og hoste. Wild oreganoolie, på den anden side, har været nyttig i kinesisk medicin i århundreder i behandling af forkølelse. Olien menes at have antibakterielle og antifungale egenskaber, hvilket gør den effektive til behandling og forebyggelse af forkølelse symptomer.
  • Urtete. Hot te fremstillet af forskellige urter har længe været anset effektiv i behandling af forkølelsessymptomer. Bland lige store mængder af hyldeblomster og pebermynte og en lille dosis af isop at foretage en urtete og drikke tre gange om dagen. Basil te er en anden te, der kan bidrage til at mindske feber temperatur ved at inducere let sved. Brug enten friske eller tørrede basilikum og bland med hvidløgsfed for smag og øget effektivitet. Ingefær, der er kendt for sine kraftige antivirale fordele, kan også fremstilles som en te og menes at hjælpe med at lette almindelig forkølelse symptomer, og fungerer også som et mildt beroligende og hostestillende middel. Du kan også bruge en kombination af kaprifolier, Forsythia, og citronmelisse te og tage dette natten før de går på vågeblus. Brøndkarse og anis er andre krydderier, der kan fremstilles som te at lindre forkølelse symptomer.
  • Naturlig mælk infusion. Put en halv teskefuld hver af ingefær og kanel til en kop brændte mælk og derefter sat i en spiseskefuld honning. Drik denne blanding, mens det er varmt at opnå de bedste resultater.
  • Andrographis. Tage 400 milligram dette, tre gange om dagen for at lindre kolde symptomer som ondt i halsen og muskler, træthed, hovedpine, løbende næse, og hævede lymfeknuder. Sørg for at drikke masser af væske under måltider og samtidig tage dette.

Som allestedsnærværende et sundhedsproblem som en almindelig forkølelse er, så har hundredvis af metoder blevet foreslået og stilles til rådighed til at behandle sine symptomer. Krydderier og urter har næsten altid været en del af almindelig praksis, selv i moderne tid, i almindelig forkølelse behandling. Selv om nogle af disse metoder anvender krydderier er videnskabeligt testet for effektivitet, anekdotiske beviser kontinuerligt videre fra generation til generation eller anden måde antyder, at disse metoder udføre arbejde for nogle mennesker.