E2h

Hvordan man bruger urter og kosttilskud for at bekæmpe Alzheimers

Kun et par år siden, "Alzheimers sygdom" var en catch-all diagnose anvendes på alle med betydelig svækkelse på grund af hukommelsestab, personlighedsændringer og tab af normal funktion. Dag, takket være en bedre forståelse af denne ødelæggende sygdom, selv ikke-specialiserede læger kan diagnosen Alzheimers sygdom med en nøjagtighed bedømmelse nærmer 90 procent.

Hvis du har for nylig blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom, eller du omsorg for nogen, der har, er der en række af plantelægemidler og kosttilskud, som viser meget lovende i kampen for en bedre livskvalitet for patienter med Alzheimers sygdom. De tre mest lovende naturlægemidler og kosttilskud til Alzheimers sygdom er:

  1. Ginkgo biloba. Selvom nogle af de undersøgelser, der ser på Ginkgo biloba og Alzheimers er blevet kritiseret for deres størrelse eller design, flere troværdige undersøgelser har fundet Ginkgo biloba, der ofte omtales lige så "ginkgo," både sikker og effektiv for demens, som ofte ledsager Alzheimers sygdom. Arbejde hovedsagelig ved at øge blodgennemstrømningen til hjernen, Ginkgo biloba er veltolereret af de fleste Alzheimers patienter, og i kliniske studier, såvel som udfører nogle receptpligtig medicin. Taget hovedsageligt i ekstrakt form, ginkgo normalt tages i 40 til 80 mg doser to eller tre gange om dagen.
    Hvordan man bruger urter og kosttilskud for at bekæmpe alzheimers. Ginkgo biloba.
    Hvordan man bruger urter og kosttilskud for at bekæmpe alzheimers. Ginkgo biloba.
  2. Huperzine en. Kendt botanisk som Huperzia serrata, kinesisk ulvefod giver os et derivat kaldet Huperzine A. De fleste af de undersøgelser af huperzin A er blevet gennemført i Kina, men i 2004 National Institute on Aging begyndte at kigge på Huperzine potentiale for Alzheimers patienter der anses for at have milde til moderate former af sygdommen. Undersøgelser blev huperzin A til Alzheimers sygdom har typisk anvendt doser på 200 mikrogram daglig.
  3. Omega-3 fedtsyrer. Hidtil har de fleste af undersøgelserne ser på omega-3 fedtsyrer har været for små til at overbevise lægerne til at anbefale omega-3 kosttilskud rutinemæssigt, men resultaterne har været lovende. Omega-3 fedtsyrer har længe været anerkendt for deres anti-inflammatoriske egenskaber, og det er netop denne evne til at reducere betændelse, der kan være deres 'største gave, der lider af Alzheimers sygdom. Der er også nye forskning tyder på, at omega-3 kosttilskud kan være nyttige i bekæmpelsen af depression, der ofte ledsager Alzheimers sygdom.

Desværre har to udbredte kapret kosttilskud ikke levet op til forventningerne. Coral calcium var engang stærkt markedsført som både en behandling for Alzheimers sygdom og et forebyggende, men i 2003 indgav Federal Trade Commission, der arbejder med Food and Drug Administration, formelle klager mod flere coral calcium forhandlere citerer en mangel på videnskabelige beviser. Mens koral calcium menes at være sikkert for de fleste mennesker, ingen troværdige videnskabelige beviser til at understøtte brugen koral calcium for enten forebyggelse eller behandling af Alzheimers.

Et andet supplement

Et andet supplement. Huperzine en.
Et andet supplement. Huperzine en.

Et andet supplement, der ofte nævnes som en mulig forebyggende for Alzheimers sygdom er coenzym Q10. Forekommer naturligt i kroppen, coenzym Q10 er en antioxidant er nødvendig for normal cellefunktion. Desværre ingen troværdige videnskabelige beviser understøtter brugen af coenzym Q10 eller dets derivater for Alzheimers sygdom.

Hvis du gerne vil lære mere om brugen urter og kosttilskud i kampen mod Alzheimers sygdom, så tal med din læge. Det er vigtigt at huske, at urter og kosttilskud kan interagere med receptpligtig medicin, du eller din elskede måske allerede tager. Inden du begynder en plantestoffer eller supplement regime til behandling af Alzheimers sygdom, så tal med din primære sundhedstjeneste for at få flere oplysninger om de urter og kosttilskud, der er mest relevante for dig eller din elskede.