E2h

Hvordan man bruger urter til at behandle kolik

Kolik er en medicinsk tilstand

Kolik er en medicinsk tilstand, der ofte påvirker spædbørn får dem til at græde eller skrige ofte og i længere perioder. Det almindeligvis optræder i de første to uger af et barns liv og kan forsvinde efter fire måneder. Desuden indeholder type mælk fodring ikke påvirke dens forekomst, da det viser sig at være almindeligt ens i både ammede og flaske spædbørn.

Grædende babyer ofte grynt eller pass gas og har støjende maver efter fodring. Men lægerne ikke finde nogen gastrointestinal (GI) abnormitet hos spædbørn, der oplever kolik, som forårsagede den idé afvises. Der er et par yderligere grunde konstateret af læger, hvorfor teorien om GI abnormiteter synes ikke at forårsage kolik.

Hvordan man bruger urter til at behandle kolik. Gør te fra kamille.
Hvordan man bruger urter til at behandle kolik. Gør te fra kamille.

Først fussiness og irritabilitet som tegn på kolik sidst begynde på to uger og ende på fire måneder, men spædbørn fortsat oplever masser af bøvser, passerer af flatus, og mister afføring (LBM). Sekund, for tidligt fødte spædbørn opleve så meget kolik end sigt babyer, selv om de har umodne tarme. For det tredje, i modsætning til, hvad vi tror på, at kolik er et resultat af at synke for meget luft, x-ray undersøgelser viser, at colicky spædbørn har mindre fanget luft i deres maver.

I årtier har lægerne været ordination af sedativ medicin såsom Phenobarbital at behandle kolik. Men mange ikke ved, at der er former for alternative behandlinger til denne tilstand. Forældre kan faktisk bruge urter til at behandle deres barns kolik. Bortset fra at være sikrere end farmaceutiske medicin, sådanne urter er økologisk, billigere og lettere at finde.

Nedenfor er en række tips til, hvordan du kan bruge urter til at behandle kolik.

  • Gør te fra kamille, jernurt, lakrids, fennikel og citronmelisse. For at undgå uønskede uorganiske ingredienser, bedre forberede dette derhjemme i stedet for at købe dem. Dit colicky baby kan have op til 150 ml af denne opløsning på højst tre gange om dagen efter behov.
  • Giv din baby isop i kogt vand. Dette kan forårsage beroligende af intestinale spasmer.
  • Du kan også sætte en spiseskefuld kommen frø i 8 ounces kogt vand. En baby kan gives teskefulde af dette før eller efter fodringer.
  • Kanel eller pebermynte te kan også gives til spædbørn oplever kolik.
Kolik er en medicinsk tilstand. Giv din baby isop i kogt vand.
Kolik er en medicinsk tilstand. Giv din baby isop i kogt vand.

Nu, at du kender til disse alternative behandlinger, skal du sørge for at konsultere din læge først, før de giver noget til dit barn. Sørg også for, at alt, hvad du skal bruge er økologisk. Endelig for te, sørge for, at temperaturen af vandet vil være acceptabel for dit barn.

Gennem årene har mange forskere fra det medicinske område forsøgt at finde ud af den egentlige årsag til kolik. Flere hypoteser om årsagen er formuleret herunder utilstrækkelig melatonin produktion, cigaretrøg eksponering, døgnrytmen, og mors stress på tredje trimester af graviditeten.

Nogle har foreslået også at spædbørn oplever dette på grund af deres mødres angst, men det er naturligvis meget usandsynligt og ulogisk. Hvad er blevet accepteret for flere år siden er teorien om, at kolik er forårsaget af gastrointestinal (GI) forstyrrelser.