E2h

Hvordan man kan forbedre din ånde

Har du nogensinde haft et øjeblik

Har du nogensinde haft et øjeblik, at mens du taler med en person, at nogen blev ubehageligt, og du spekuleret over, hvorfor? Du tror måske, at han ikke kan lide det emne eller måske han ikke er enig med dig eller værre - du har dårlig ånde. Ja, dårlig ånde er et fælles alligevel alvorligt problem.

Forskning viser

Hvordan man kan forbedre din ånde. Have en god mundhygiejne er den mest vigtige ting at gøre for at slippe af med dårlig ånde.
Hvordan man kan forbedre din ånde. Have en god mundhygiejne er den mest vigtige ting at gøre for at slippe af med dårlig ånde.

Forskning viser, at de fleste af os ikke er klar over, at vi har dårlig ånde. Dette skyldes, at vores næser filtrere og tage nogen meddelelse om de lugte, der kommer fra vores mund. At afgøre, om du har dårlig ånde, de bedste ting at gøre, er at bede en person tæt på dig. Han kan være din bedste ven eller et familiemedlem. Dette lyder måske akavet, men det kan hjælpe dig, hvis du har dårlig ånde.

Dårlig ånde er undertiden forårsaget af en mangel på god mundhygiejne

Dårlig ånde er undertiden forårsaget af en mangel på god mundhygiejne. Spise fødevarer som hvidløg og løg (som indeholder flygtige olier og har lugt-forårsager forbindelser), rygning og andre medicinske lidelser er andre mulige årsager. Uanset årsagen, bør vi afgøre alle de mulige løsninger til at forbedre vores åndedræt og eliminere denne dårlig ånde problem.

Der er nogle vigtige ting, du bør gøre for at få frisk ånde så alle vil føle sig godt tilpas, når du taler til dig.

Har du nogensinde haft et øjeblik. Tyggegummier uden sukker kan også hjælpe.
Har du nogensinde haft et øjeblik. Tyggegummier uden sukker kan også hjælpe.
  1. Have en god mundhygiejne er den mest vigtige ting at gøre for at slippe af med dårlig ånde. Det er ikke nok at børste dine tænder to gange om dagen. Det vil være mere hensigtsmæssigt, hvis du børste dine tænder efter hvert måltid. Børst dine tænder ordentligt i ca 1-3 minutter. Tandtråd dine tænder vil sikre fuldstændig fjernelse af madrester i mellem tænderne. Husk at børste din tunge så godt.
  2. Overensstemmelse med en bestemt reklame, er børstning alene ikke nok, så anvende gurgle eller mundskyllemiddel.
  3. Tyggegummier uden sukker kan også hjælpe. De kan skjule dårlig ånde såvel som forøgelse spytproduktion, hvilket forhindrer mundingen mod udtørring. Tyggegummi bør dog aldrig erstatte børstning af tænder.
  4. Minimer dit indtag af fødevarer, der forårsager dårlig ånde.
  5. Hvis nogle fødevarer forårsager dårlig ånde, der er også nogle fødevarer, der kan fjerne det. Fiber-rige grøntsager såsom selleri, frugt som æbler, yoghurt og urter som persille og mere er gode eksempler.
  6. Drik masser af vand. Holde din krop ordentligt hydreret hjælper det i sin egen renselsesproces og kan hjælpe med at forhindre dårlig ånde.
  7. Cease ryge og drikke alkohol. Det vil ikke kun holde din ånde frisk, men kan også holde dig sund.
  8. Må ikke springe morgenmad, fordi en tom mave danner syrer, der kan forårsage dårlig ånde.
  9. Besøg din tandlæge regelmæssigt for at kontrollere, om du har hulrum, og få dine tænder renset.

Husk, at dårlig ånde vil ikke genere dig, så længe du ved, hvordan man håndterer det. Altid være sikker på at du har frisk ånde hverdagen til at undgå pinlige situationer og til at hjælpe dig gøre et godt indtryk på den person, du taler med. Gem dit sociale liv, gøre flere venner og være mere sikker på dig selv.