E2h

Hvordan man kan reducere oppustethed med yoga

Der er mange gennemprøvede metoder til at forebygge oppustethed

Der er mange gennemprøvede metoder til at forebygge oppustethed. Mens du bevidst kan følge disse metoder, vil der være et tidspunkt, hvor du går glip ud og få oppustet, normalt fordi du spiste noget, som din krop ikke var parat til at modtage. Når det sker, oppustethed starter, og der er kun et par ting, du kan gøre for at stoppe eller reducere det. Heldigvis, yoga er en af dem, og mange mennesker, selv læger, stå inde for dens effektivitet. Det afslapning og udspænding, at yoga giver rent faktisk kan lindre kroppen af oppustethed følelse. Fascineret af denne? Hvis svaret er et rungende ja, så læs videre. Her er nogle yoga stillinger, du kan gøre for at reducere oppustethed.

Nu, før du begynder, kan du ønsker at ændre i noget mere komfortabelt. For at kunne ordentligt og korrekt udføre de holdninger, bliver du nødt til at være iført lidt bindende tøj, såsom shorts eller sveder. Jogging bukser og en løs skjorte er muligheder så godt. Hvis du er iført sko, tage dem ud så godt. Når du er komfortable og klar, kan du begynde.

  • Stræk din ryg. Et af de mest grundlæggende strækker holdninger, du kan gøre, som kan reducere oppustethed er bagsiden. For at gøre dette, skal du blot ligge på ryggen på en måtte. Placer dine hænder lige bag dine hofter og bruge den indflydelse til at bringe dine hofter op og tilbage, så din bagende vender opad. På dette tidspunkt, vil din krop blive bøjet og dit ansigt vil noget ansigt din skridtet. Dine ben skal strækkes ud over dit hoved. Når du har opnået den position, skal du starte din rytmiske vejrtrækning og hold formen i ca 10 tæller. På dette tidspunkt, skal du sørge for at flytte dit hoved fra side til side for at undgå kramper. Når de 10 tæller er færdig, langsomt bevæger sig tilbage til udgangspositionen. Ca. 3 reps af denne strækning vil gøre dig godt.
  • Stå på dine skuldre. Mens du stadig er på startpositionen som staten ovenfor, kan du gøre en anden strækning, der vil involvere dig at udføre en lignende stilling som bagsiden. Men denne gang, vil du ønsker dine hænder til at hjælpe afstive dine hofter og dine ben skal vende himlen. Dybest set, vil det endelige resultat af denne holdning være, når dine skuldre understøtte hele din krop. Ligesom den foregående stilling, bør du indånder regelmæssigt for omkring 10 tæller som du holder positionen. Sørg for at flytte dit hoved fra side til side samt for at undgå kramper.
  • Pose som et barn. Dette er en af de mest grundlæggende strækninger, og betegnes ofte som barnets positur. For at udføre denne position, skal du starte ved at knæle på måtten. Begge knæ skal være på måtten. Langsomt sænke din bagende indtil bagsiden af lårene rører dine kalve. På dette punkt, bør du sænke dit hoved og strække dine arme ud over det. Dine hænder skal flugte på gulvet. Træk vejret normalt og dybt og hold stillingen i omkring 15 tæller, før du udgiver stillingen. 3 reps af denne stretching øvelse vil gøre underværker.

Hvordan man kan reducere oppustethed med yoga. Stå på dine skuldre.
Hvordan man kan reducere oppustethed med yoga. Stå på dine skuldre.

Der du går, 3 enkelt og grundlæggende yogaøvelser der vil helt sikkert reducere din oppustethed til ingenting. Nu er der andre strækninger og rejser, men det ville være klogt at konsultere en yogi, før du udfører dem.