E2h

Hvordan man kan slå endometriose

Hvis du lider af endometriose

Hvis du lider af endometriose, du behøver kun at tage de nødvendige kost-og naturlægemidler kosttilskud for at lindre din tilstand, især symptomer forårsaget af denne sygdom. Men sørg for at konsultere din læge, før du tager nogen form for tillæg. Dette er meget vigtigt for enhver kvinde, der har en nyre, hjerte eller lever problem.

Hvordan man kan slå endometriose. Vitamin b.
Hvordan man kan slå endometriose. Vitamin b.

Følgende liste beskriver nogle af de almindelige typer af kosten-vitaminer og mineraler-kosttilskud, der hævdes at behandle endometriose:

 • Vitamin B. Familien af vitamin B virker til at nedbryde fedtstoffer, proteiner og kulhydrater i kroppen. Det er også nyttigt at få bedre de følelsesmæssige symptomer forårsaget af endometriose.
 • C-vitamin. Dette hjælper til at opbygge og beskytte collagen i kroppen. Det tilskynder også immunsystemet, stimulerer heling og hindrer sygdom. Imidlertid bør indtag af vitamin C fra frugter kun være minimal, da de indeholder Bioflavonoider, der kan forårsage alvorlige kramper.
 • Vitamin E. Dette bidrager til at styrke immunsystemet. Vitamin E matchet med selen kan formindske inflammation forårsaget af endometriosis. Men kvinder, der er antikoagulanter ikke rådes til at tage vitamin E.
 • Calcium. Niveauerne af calcium blandt kvinderne bliver mindre to uger før de menstruerer, hvilket resulterer i hovedpine, muskelkramper og bækkensmerter. Men når kvinder tager kalk de skal matche det med D-vitamin, som hjælper til bedre absorption af calcium i kroppen.
 • Magnesium. Dette bidrage til at afhjælpe kramper under menstruation. Dårlig magnesium i kroppen fører til menstruation eller muskelkramper.

I mellemtiden naturlægemidler er en anden form for medicin, som anvendes til behandling af endometriose. Herbal terapi har til formål at mindske den smerte, der bliver oplevet af endometriose syge, etablere hormonbalance og udvikle bækken cirkulation. Her er nogle urter, der bruges til behandling af endometriose:

Hvis du lider af endometriose. C-vitamin.
Hvis du lider af endometriose. C-vitamin.
 1. Kæmpenatlysolie. Dette er sammensat af plantestoffer frø, som er rige på essentielle fedtsyrer. Det øger produktionen af prostaglandin E1. Men kvinder, der er tilbøjelige til at spasmer ikke anbefales at tage dette middel.
 2. Mælkebøtte te. Dette er meget nyttigt til at lindre hævelse og ødem. Det hævdes også at helbrede endometriose ved at lette overbelastningen i bækkenet.
 3. Cimicufugae racemosae rhizome. Denne urt hævdes at behandle mange former for smerte som dysmenorré.
 4. Dong quai. Denne urt hjælper også til at lindre dysmenorrhea, abdominalt ubehag, anæmi og forstoppelse. Men dette kan ikke anbefales at tages af personer med antikoagulantia, da dette kan øge risikoen for blødning.
 5. Kolik root. Dette virker som et muskelafslappende middel. Dette er også bruges til at lindre kramper og tarm symptomer forbundet med endometriose.
 6. Vitex Agnus Castus. Dette anses nyttigt at lindre ubehag under menstruation og endometriose kramper, fordi det mindsker prolactin. Men kvinder, der tager p-piller ikke anbefales at bruge denne urt, fordi det kan påvirke svangerskabsforebyggende virkning.

Både kost-og naturlægemidler kosttilskud er nyttige for kvinder, der lider af endometriose faktisk. Men bortset fra disse behandlinger, terapeutisk massage er en anden gavnlig alternativ behandling til at lindre ubehaget anlagt af endometriose.