E2h

Hvordan man lærer Kundalini yoga meditationsteknikker

Yoga meditation er blevet mere og mere populær blandt unge gennem årene. Vesten er blevet mere åben over for, og har endda udviklet en fascination for, østlige mystik. Således har yoga og andre former for meditation og traditionelle former for healing og wellness-aktiviteter slog en akkord med mennesker, som forsøger at finde ro i det barske trængsel og travlhed i dagligdagen i byen. Den ofte stressende eksistens inde i et kontor aflukke kan generere en masse intern kaos for nogen, der ønsker nogle indre fred, så det er en god ting, at der er afsætningsmuligheder for unge fagfolk til at slå til, når stress bliver bare for meget.

Kundalini meditation er en af de mange forskellige undertyper af yoga. Teknikken er generelt menes at være afledt af gamle teknikker, der anvendes i Indien. Konceptet er ret simpelt. Udøvere af denne særlige form for yoga mener, at der er en indre legemlige (eller kroppen) energi, der ligger i hver enkelt af os. Det er viklet og skal manipuleres til at være fuldt opbrugt og anvendes på en god måde.

At øve kundalini meditation

Hvordan man lærer kundalini yoga meditationsteknikker. At øve kundalini meditation.
Hvordan man lærer kundalini yoga meditationsteknikker. At øve kundalini meditation.

At øve kundalini meditation, er det vigtigt at have en instruktør med yogalærer uddannelse samt et studie med passende yoga udstyr. Der er masser af yogastillinger, der anvendes i denne stil af yoga, så godt. De fleste yoga skoler ville være at tilbyde kurser i denne form for meditation, så det burde ikke være svært at lære Kundalini yoga meditationsteknikker, uanset hvor du er.

Kunsten at kundalini meditation er centreret om brugen af tre begreber - mantra, mudra og pramayana.

Mantra. Udtrykket "mantra" er så almindeligt anvendt i det engelske sprog i dag, at flere og flere mennesker er blevet fortrolig med det. Mantra oversættes til de hellige og beroligende chants og lyde, der er udtalt eller hviskede at indkalde det kropslige energi. Mantraer bidrage til at frigøre kropslige energi fra en statisk tilstand. Disse mantraer er normalt synges med lukkede øjne at højne følelser.

Mudra. Mudra er håndstillinger, der er beregnet til at trykke på energien. Du har måske set mange dansere i Bollywood film, der er helt udtryksfulde med deres hænder. Visse fingerbevægelser samt svip af håndled kan betyde en masse forskellige ting i forbindelse med kundalini meditation. Større forståelse af disse håndbevægelser kan gøres gennem yoga retreats i Indien. Mange mennesker går til dette store land at finde ud af endnu mere om deres valg af livsstil.

Pramayana

Pramayana.
Pramayana.

Pramayana. Pramayana er kunsten at styre sin vejrtrækning. Ved at trække vejret på et sæt tempo og rytme, ville det være meget lettere for nogen til at føle sig forbundet med de øvelser samt forskellige mudra og mantraer. Åndedrætsøvelser også hjælpe en person fokusere sit sind og krop mod et bestemt mål. Dette kan for meditation, afslapning, eller at tegne nok energi når de står med stressede situationer.

Kundalini meditation er en fantastisk måde at føle den indre fred, som vi alle har brug en gang imellem. Læring meditation kan være en god måde at vind efter en stressende dag eller uge på arbejdet.