E2h

Hvordan man lærer om tatovering fjernelse

Takket være Angelina Jolie, vi alle er mere fortrolige med begrebet tatovering fjernelse, end vi måske ellers. Selv om billederne af Angelina Jolies tatoveringer blev fjernet fra Tomb Raider frame for frame for frame, chancerne er, at du ikke har den samme mulighed til rådighed for dig for sige, dit kommende bryllup video. Her er et par tips om, hvordan du får din egen personlige "Billy Bob" fjernes:

  1. Laser. I laser tatovering fjernelse, bryde pulser af laser op tatovering pigment i huden. Der er tre lasere, der anvendes til tatovering fjernelse, kaldet Q-Switched Nd: YAG, Q-switched Alexandrit, og Q-switched Ruby. Den "Q-switching" term refererer til de pulser af laseren, som er korte, højintensive impulser. Den anvendte laser afhænger farverne på tatovering. Flere behandlinger er normalt nødvendigt at fjerne hele tatoveringen. Laseren splitter det tatovering pigment, som dit eget immunsystem fjerner derefter. Mens laseren ikke bryde op pigment, det gør også nogle skader på din hud, nogle gange forårsager vabler og muligvis ardannelse. Følg en photojournalistic hensyn til en kvindes laser tatovering fjernelse rejse på skeløjet .
  2. Intenst pulserende lys terapi. (IPL) bruger lysimpulser (ikke laser) med en bølgelængde på mellem 400-1200 nanometer til at målrette den tatovering pigment i din hud. Kroppens eget immunforsvar fjerner pigment, når den er blevet løsnet. Mennesker, der er naturligt mørklødede eller har mørklødede slægtninge er mere tilbøjelige til at opleve hypo-eller hyperpigmentering som et resultat af intenst pulserende lys terapi.
  3. Excision. Du har sikkert havde tænder fjernet. Tatovering excision er en lignende proces. Anæstetikum anvendes til at dulme området, og tatovering fjernes via kirurgi. Huden er derefter syet sammen, eller i nogle tilfælde med store områder, er et hudtransplantat anvendes. Med store tatoveringer, dog er den tatovering undertiden taget ud i dele, begyndende med centrum og derefter fjerne siderne i en senere operation eller operationer.
  4. Dermabrasion. Dermabrasio er lige, hvad det lyder som, afskrabning af huden (eller derm). Det øverste lag af din hud er slidt væk. Ouch! Efter proceduren, er huden rød og rå og tager flere måneder at helbrede.
  5. Cover-up. Nogle mennesker vælger at dække over en eksisterende tatovering med en ny tatovering. Du bliver nødt til at vælge et design, der fungerer sammen med din eksisterende tatovering. Da et billede er værd en tusind ord, tage et kig på et eksempel her på Tattooartists . Du ønsker at vælge din tatovering kunstner omhyggeligt for denne procedure, bede om at se eksempler på hans tidligere cover-up arbejde.
  6. Tattoo fjernelse cremer. Tattoo fjernelse cremer hævder at falme farverne på din tatovering. De fleste af de selskaber reklame tatovering fjernelse cremer synes sketchy i bedste fald, og nogle produkter kan indeholde usikre kemikalier.
  7. PAS. Hvis Food and Drug Administration ikke kan sætte frygten for skade ind i dig, jeg ved ikke hvem der kan. Tjek den FDA hjemmeside og skriv "tatovering fjernelse" i sin søgefunktion. Vær sikker på, at uanset hvem fjerner din tatovering er ajour med de nyeste sundhedsadvarsler udstedt af FDA.
Hvordan man lærer om tatovering fjernelse. Intenst pulserende lys terapi.
Hvordan man lærer om tatovering fjernelse. Intenst pulserende lys terapi.

Husk, at uanset den tatovering fjernelse procedure, vil du sandsynligvis have nogle ardannelse eller variationer i farve, der forbliver, selv efter din tatovering er blevet fjernet. Den nyere tatoveringen, jo bedre er dine chancer for fjernelse en tatovering, der har været på din hud i meget lang tid vil sandsynligvis være sværere at fjerne. Alligevel er vi sikre på den nye hendes husbond vil værdsætte det!