E2h

Hvordan man laver yoga en vane

Vaner er svære at bryde

Vaner er svære at bryde, men før de bliver svære at bryde, de er som regel temmelig vanskeligt at fastslå, i første omgang. Af de vanskelige vaner for at komme ind i, er en af de mest vanskelige den sunde vane yoga. For masser af mennesker, kan tage tid ud til at gøre yoga føles som spild af tid i første omgang. Men her er de måder, du kan gøre en vane ud af yoga.

  1. Betydning. Hvis du får den snigende fornemmelse i bagsiden af dit sind, at yoga er tid, som du ellers kan bruge til andre produktive formål, såsom efterbehandling dine rapporter og de filer, du har brug for at præsentere på arbejde i morgen, så skal du vide præcis, hvordan vigtig yoga er. Yoga kan hjælpe dig leve længere, blive sunde, smidig, og livligere. Ved at anerkende vigtigheden af yoga, vil du være i stand til at prioritere det ligesom dit arbejde, sjov tid, og familien øjeblikke.
  2. Timing og tidsplan. Når du har erkendt betydningen af yoga, vil du også nødt til at arbejde på timingen og tidsplan for dine yoga sessioner. Yoga kan udføres i klasser, men det kan også gøres ved selv. Det er bedst, hvis du starter ud med klasser, da disse vil gøre dig føle sig tvunget til at deltage i tide. Når du begynder at indstille tid ud for yoga klasser, hvilket gør en vane ud af yoga selv whne yoga kurset er færdigt vil blive lettere. Sørg også for at markere de yoga klasser og session i din kalender og planner. Som enhver anden vigtig aktivitet, sørge for, at klasserne vil blive fulgt nøje.
  3. Opbyg. Kom ind i en vane kræver udfasning. Man kan ikke bare forvente at vågne op en dag og opdager, at du simpelthen har for vane at gå til yoga. Du bliver nødt til at oprette en tidslinie, der skrider frem, indtil du til sidst har habitualized yoga helt. Du kan gøre dette ved at starte ud med to møder i yoga en måned. Så efter en måned, kan du gå videre til ugentlige sessioner. Bagefter kan du endda få yoga sessioner på din egen hver anden dag. Nogle mennesker kan endda afsat femten minutter til en halv time af hver dag til yoga, når afviklingen er afsluttet.
  4. Gruppe support. En anden måde at øge og motivere dig til at bo i yoga er koncernstøtte. Dette er en anden fordel med at tage yoga klasser. Du vil ikke kun lære teknikker fra nogen, der rent faktisk ved yoga, men du vil også være i tilstedeværelse af folk, der praktiserer det. Dette skulle give dig masser af motivation til at forblive i yoga. Gruppe støtte vil også overvåge din deltagelse og give dig noterer på, når du glider op og glemmer at få din regelmæssig dosis af yoga.
Hvordan man laver yoga en vane. Vaner er svære at bryde.
Hvordan man laver yoga en vane. Vaner er svære at bryde.

Endelig skal du sørge for at belønne dig selv for at være i stand til at indstille timeout for yoga. Bare vær sikker på, at belønningen er på linje med yoga - såsom en ny måtte, eller et sundt måltid i nogle sundhedsbevidste restaurant i byen.