E2h

Hvordan man vælger en donor til kunstig befrugtning

For en kvinde

For en kvinde, der har prøvet alle andre metoder til at udtænke og de har svigtet, kan kunstig befrugtning være svaret. I kunstig befrugtning, sunde sædceller taget fra en donor, der kan være kvindens mand, et medlem af familien, en ven eller endda fra en anonym donor. Fremgangsmåden indebærer injektion af levende og sunde sædceller direkte i livmoderhalsen. Det kan tage en procedure eller flere før en kvinde kan blive gravid. Her er nogle tips om, hvordan man vælger en donor til kunstig befrugtning.

Hvordan man vælger en donor til kunstig befrugtning. Rådfør dig med din mand om kendetegnene.
Hvordan man vælger en donor til kunstig befrugtning. Rådfør dig med din mand om kendetegnene.
  • Beslutte, at dette er, hvad du virkelig ønsker. Hvis din mands sædceller er svage, og lægen har fortalt dig, at det vil være umuligt for dig at blive gravid gennem traditionelle midler og / eller ved hjælp af din mands sædceller, har du mulighed for at vælge en anonym donor.
  • Beslut hvordan donor vil spille en rolle i dit barns liv. Vil du ønsker dit barn at vide, hvem den rigtige far var, eller vil du hellere at han forbliver anonyme? Der er nogle sædbanker, der vil give et barn, der er blevet båret ved inseminering at møde donoren, når barnet fylder atten.
  • Rådfør dig med din mand om kendetegnene, at han ønsker at donor skal have. Nogle par vælger donorer, der nøje ligner deres egne karakteristika. Din mands valg bør kombineres med din, og derefter gøre en proces med afskaffelse.
  • Overvej de uddannelsesmæssige baggrund, interesser og hobbyer af donor. Du bør også tjekke hans overordnede udseende og fremtoning samt hans styrker og svagheder, da disse træk kan blive videregivet til barnet. Kig efter en person med de samme interesser som dig og din mand. Hvis du og din mand er akademikere, du ønsker dit barn til at klare sig godt i skolen, også.
  • Selvom du ikke vil vide, hvad gener kan passeres af donor til dit barn overveje, hvordan han ser ud, når du indsnævre dine valg. Kig på din familie og se, hvilke generelle kendetegn er fælles, såsom farven på deres øjne, farven på deres hår og tekstur af deres hår - lige, krøllet eller bølget. Hvis du har besluttet, at donoren bør forblive anonym, så skal du vælge en donor, hvis ydre fremtoning ligner din og din nærmeste familie. Hæderkronede sædbanker også baby-og voksen billeder af sæddonorer, og du har mulighed for at se på dem.
  • Kig på den medicinske historie af donoren samt hans familie. Du har brug for en sund donor og en person, der ikke vil videregive sygdomme og andre helbredsproblemer, der kan påvirke dit barn senere.

Vælger at blive gravide ved kunstig befrugtning er en beslutning

Vælger at blive gravide ved kunstig befrugtning er en beslutning, der vil påvirke dit liv. Tænk over det grundigt, før du forpligte sig til det. Lav en liste over alle de egenskaber, fysiske og følelsesmæssige træk, sundhedstilstand og intelligens, som du ønsker for dit barn at have, før du selv begynde at lede efter en sæddonor. Gennemgå alle de personlige oplysninger, der vil blive sendt til dig fra sædbanken og indsnævre din søgning til den mest sandsynlige kandidat. Et godt sted at starte ville være Sperm bank directory hjemmeside.