E2h

Hvordan styrer gingivitis at forbedre hjerte sundhed

Gingivitis er betingelsen i tandkødet

Gingivitis er betingelsen i tandkødet, der forårsager dem til at opflamme. Symptomer som røde, hævede og undertiden blødende tandkød er tegn på denne tilstand. Når en person har tandkødsbetændelse, hans tandkød tendens til at bløde hver gang han børster sine tænder. Hvis en person er i stand til at opdage det i sin vorden, vil han være i stand til at kontrollere det og vende sin virkning. Gingivitis, kan, når den ikke behandles føre til mere alvorlige gum sygdomme som parodontitis, en tilstand, der ikke er reversibel og føre til tab af knoglemasse.

Her er de trin, du skal følge for at kontrollere tandkødsbetændelse at forbedre sundheden:

  • Se, hvad du spiser. Spise fødevarer rige på C-vitamin vil sikre, at du får nok næring, der vil bidrage til at styrke dine tænder, som frugt og grøntsager. Undgå junk fødevarer er også en anden mulighed for at undgå tandkødsbetændelse. Drinking supplerer rige på C-vitamin er ideel, hvis du vil have en garanti for, at du vil have sunde tænder.
  • Rådfør dig med din tandlæge. Din tandlæge job er at holde dine tænder sunde. Sørg for at konsultere din tandlæge mindst tre gange om året. Planlæg aftaler for regelmæssig rengøring med din tandlæge for at nå de renere tænder, tandbørstning ikke kan give dig. Børste tænder hverdagen vil holde dine tænder rene, men en regelmæssig rengøring vil fjerne madrester, der akkumuleret inde i dit tandkød, at børstning savnet. Gør det til et punkt at holde dine aftaler. I tilfælde af at du ikke kan, ringe til din tandlæge til at omlægge.
  • Vælg en bedre tandbørste. En tandbørste, der vil nå alle kroge og hjørner af dine tænder og tandkød kan hjælpe med at forhindre madrester fra akkumulere i dit tandkød. Spørg din tandlæge til at anbefale et mærke, der kan fungere bedst med dine tænder. Spørg din tandlæge for en tandpasta mærke, der ikke kun vil blege dine tænder, men også tage sig af dit tandkød. Tandpastaer, der indeholder bagepulver vil forhindre spredning af skadelige elementer som bakterier og pest er ideel til dette formål. Vælge en mundskyl, der vil dræbe de resterende bakterier i munden er en god sikkerhed for, at dine tænder og tandkød altid få beskyttelse.
  • Masserer dit tandkød. Masserer dit tandkød er en god måde at øge blodgennemstrømningen i dit tandkød. En anden fordel ved æltning dit tandkød er, at det bidrager til at styrke immunsystemet af dit tandkød.
  • Styr dine laster. Rygning, druk og svække den beskyttende emalje af dine tænder ved at fremme udbredelsen af bakterier i munden. Disse laster også vende de positive foranstaltninger, du gøre for at hjælpe helbrede tandkødsbetændelse. Kontrol jeres laster ved at drikke moderation og mindske pinde af cigaret du ryger hver dag, kan hjælpe med at forhindre spredning af skadelige organismer, der trives inde i dit tandkød.
  • Brug tandtråd. Brug tandtråd efter du spiser, vil hjælpe med at fjerne mad bits fra svært tilgængelige områder i dine tænder. Undertiden er fødevarer fast mellem dine tænder og børste kan ikke alene hjælpe med at fjerne det. Ved hjælp af en tandtråd efter du spiser vil forhindre bakterier i at have en chance for at nå dit tandkød.

Gingivitis er en betingelse

Hvordan styrer gingivitis at forbedre hjerte sundhed. Rådfør dig med din tandlæge.
Hvordan styrer gingivitis at forbedre hjerte sundhed. Rådfør dig med din tandlæge.

Gingivitis er en betingelse, at du ikke bør ignorere. Det kan føre til mere alvorlige sygdomme, hvis venstre ubehandlet. At tage sig af dit tandkød ved at følge disse tips vil sikre, at du kan kæmpe tilbage og forhindre udbrud af tandkødsbetændelse.