E2h

Hvordan til at behandle post nasal drop i børn

Post nasal drop er meget almindeligt hos børn

Post nasal drop er meget almindeligt hos børn. Dette sker, når der er en udvikling af meget slim på halsen og næsen, især bagsiden. Ofte er det forbundet med følelsen af, at noget drypper lige fra næsen. Men problemet med post nasal drop er, at det kan åbne flere lidelser hos børn som den, hoste og ondt i halsen. Den gode nyhed er imidlertid, at der er mange muligheder for at behandle denne tilstand. Bur stadig, du har brug for godkendelse og anbefaling af din børnelæge først. Tjek de følgende behandlingsmuligheder for post nasal drop hos børn:

  • Tag dit barn væk fra udsættelse for allergener. Pollen kan husstøvmider, skæl, og forme gøre dit barn lider mere af denne betingelse. Derfor så meget som muligt, fjerne dit barns eksponering for dem. Ellers reducere dit barns eksponering for disse allergener.
  • Brug en luftfugter fra tid til anden i dit barns værelse. Befugteren kan være en stor hjælp til at nedbryde slim forårsager post nasal drop. Det er bedst at tænde for befugteren, når dit barn sover eller når hans tilstand er ved at vende værre.
  • Få dit barn ud nasale irritationsmomenter. Nasale irriterende stoffer kan omfatte aerosol spray, parfumer, og cigaretrøg. Sørg for at tage dit barn væk fra disse irritationsmomenter, da de kun kan forværre mere symptomer på post nasal drop.
  • Arbejdet med udtynding af slim i halsen. Den sikreste måde at gøre dette til dit barn er at tillade ham at drikke mere vand. Du kan også bede sin børnelæge for slim-udtynding agenter for børn, der vil arbejde for dit barns tilstand.
  • Overvej at bruge saltvand næse spray i behandling af tilstanden hos børn. Markedet byder på en masse saltvand næsespray for dig at vælge imellem. Men sørg for at få en, der er formuleret for børn. Du er simpelthen nødt til at presse sprayflaske og lad spray til at gå gennem den nasale passager af dit barn. Alligevel følge ordinering af børnelæge med hensyn til anvendelse af næsespray til bedre resultater.
  • Fokus på at behandle årsagen til post nasal drop. Til tider kan denne tilstand være et resultat af en infektion. Hvis dette er tilfældet, vil give antibiotika gøre arbejdet for behandling af post nasal drop. For at hjælpe dig med dette, rådføre sig med børnelæge og indsende dit barn til bedømmelse.
  • Tilbyd dit barn antihistaminer til den post nasal drop. I tilfælde af at problemet er relateret til allergi, der giver dit barn antihistaminer vil arbejde for hans fordel. Sørg for, at doseringen er lige nok til hans vægt og alder. Til tider kan du bare bruge en OTC antihistamin i markedet. Men det er stadig bedst at få anbefalinger og recepter fra børnelæge for at sikre du får det bedste ud af antihistaminer for dit barns tilstand.

Lad ikke dit barn til at udholde længere fra post nasal drop

Hvordan til at behandle post nasal drop i børn. Tag dit barn væk fra udsættelse for allergener.
Hvordan til at behandle post nasal drop i børn. Tag dit barn væk fra udsættelse for allergener.

Lad ikke dit barn til at udholde længere fra post nasal drop. Vær ansvarlig om at bringe ham til børnelæge tidligt at behandle hans tilstand. Selv om der er en masse af givne løsninger på dette problem, er det stadig bedst at konsultere professionelle til dette spørgsmål for at sikre vellykket og effektiv behandling af post nasal drop.