E2h

Hvordan til at behandle syfilis

Det første skridt i behandling af syfilis er at vurdere din risiko for sygdom. Husk, at syfilis tendens til at være symptomfri i temmelig lang tid, før symptomerne begynder at sætte ind, så vent ikke for tegnene skal vises, som de kunne dukke op sent eller undertiden aldrig. Hvis du er seksuelt aktive muligheden for infektion altid lurer, fordi du aldrig vide, hvis din partner allerede er inficeret.

Behandling syfilis er ikke et stort problem, når det er gjort tidligt. Hvis du er smittet, vil udsætte din tur til lægen udsætte din behandling, og det kunne være skadeligt for din sundhed og sikkerhed.

Penicillin er stadig den primære medicin administreres til mennesker smittet med syfilis. Et skud af Penicillin G har vist sig effektiv hos personer, der har haft syfilis i mindre end et år, mens de, der er blevet smittet længere gives yderligere doser til side efter den første skud.

Baseret på tidligere kliniske tilfælde, udtalelser fra læger og behandlingsresultater har Penicillin blevet anerkendt som den bedste kur mod syfilis i årenes løb.

Men ikke alle patienter reagerer positivt på Penicillin

Hvordan til at behandle syfilis. Men ikke alle patienter reagerer positivt på penicillin.
Hvordan til at behandle syfilis. Men ikke alle patienter reagerer positivt på penicillin.

Men ikke alle patienter reagerer positivt på Penicillin. Dette bør ikke være en årsag til bekymring selv, fordi der er andre antibiotika, der også behandler syfilis. Så dem, allergisk over for penicillin, kan der gives andre medikamenter såsom tetracyclin, erythromycin eller ceftriaxon. Doxycyclin kan også administreres til sent latency syfilis patienter, der har tendens til at udvikle bivirkning til Penicillin.

De behandlingsmetoder for syfilis varierer fra person til person. Sandt nok, Penicillin er standard kur for patienter uden andre medicinske tilstande, dog skal der udvises forsigtighed ved behandling af patienter, der er gravide eller børn, der er smittet af deres mødre.

Under behandlingsperioden

Under behandlingsperioden, skal seksuel kontakt fuldstændigt undgået af patienten. Desuden skal smittede underrette deres partnere om deres inficeret tilstand, så de kan gennemgå undersøgelse og behandling samt. Det skal også bemærkes, at en person der er blevet behandlet for syfilis infektion, men forbliver seksuelt aktiv ofte udsat for større risici hver gang. Derfor bør han gøre det til et punkt til at gennemgå regelmæssig screening.

Syfilis patienter bør advares om

Under behandlingsperioden. Syfilis patienter bør advares om.
Under behandlingsperioden. Syfilis patienter bør advares om.

Syfilis patienter bør advares om, at hjemmet medicin ikke er tilrådeligt. Penicillin og antibiotika det eneste kur mod denne infektion, og der er ingen garanti for, at hjemmelavede lægemidler vil vise sig at være lige så effektiv. Inficerede mødre også bør advares, at hvis syfilis ikke behandles, vil sygdommen overføres til barnet, og kan bringe livet for den ufødte barn.

Moderne medicin virkelig fortsætter med at arbejde underværker i behandling syfilis patienter. Og dog forebyggelse af sygdommen har mere værdi end at behandle en faktisk inficeret person. For at vejlede dig yderligere om, hvordan man skal beskyttes mod syfilis, her er nogle tips:

  1. Kondomer kan beskytte en person mod infektion, men kun hvis den inficerede del er fuldstændig beskyttet og overdækket.
  2. Afstå fra at deltage i sex, og konsultere en læge, hvis du bemærker udledning fra dine kønsorganer eller hud betændelser, som du ikke kender årsagen til.
  3. Praksis monogami. Engagere sig i flere partnere sex er en sikker måde at blive smittet med syfilis eller andre seksuelt overførte sygdomme.