E2h

Hvordan til at bekæmpe PMS

Hormonelle forandringer, der sker inden for dit månedlige periode forårsage turbulente følelser og fysiske lidelser, der ofte er for svære at håndtere. Hovedpine, kramper, følelsen af at være oppustet er blot et par PMS symptomer. Heldigvis kan du finde nogle lindre strategier for at holde disse PMS problemer i skak:

  • Har en regelmæssig motion rutine. Prøv at få lidt motion i mindst 30 minutter om dagen, flere dage om ugen. Motion er en lang dokumenteret lettelse for PMS symptomer. Det kan lindre stress ved at frigøre bestemte personer kemikalier i kroppen, og derved forbedre dit humør. Plus, det er en sikker måde at holde din vægt på de ideelle tal. Forskere har bevist, at jo mere overvægtig du er, jo mere sandsynligt vil du lider af PMS symptomer. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gå gennem smertefulde og intense rutiner, som moderat motion som spadsereture, ridning en cykel eller svømning vil gøre det trick.
  • Undgå mad og vaner, der kan udløse en ubehagelig PMS angreb. Forebyggelse er stadig den bedste kur. Du kan forhindre at skulle lide PMS symptomer ved at undgå for meget salt og raffineret sukker fra din kost. For meget salt og sukker er nok til at udløse menstruationskramper, som er meget smertefuldt. Stress kan også forværre eksisterende symptomer samt koffein, alkohol og nikotin. Du kan få brug for at finde sundere alternativer til at lindre stress andet end at drikke spiritus, kaffe eller ryger. Du kan prøve afstressende aktiviteter såsom biofeedback, dyb vejrtrækning meditation og yoga.
  • Stock op på vitaminer og mineraler samt fiber. Dette er sandsynligvis den mest effektive måde til at lindre PMS symptomer. De følgende fødevarer skal finde en særlig plads i din kost. Nødder, bladgrøntsager grønne grøntsager er rige på vitamin E, hvilket vil medvirke til at reducere menstruation migræne og brystspænding. Kalium rige fødevarer såsom æble, jordbær og asparges er effektive mod smertefulde kramper. Vitamin B rige fødevarer såsom hele korn brød, korn, ærter og lever kan fritage dig fra de følelser af depression, irritabilitet og træthed. Magnesium findes i spinat, mandler og artiskok og kan anvendes til bekæmpelse hovedpine og kramper. Fiber rige fødevarer hjælpe med at reducere symptomerne ved at fjerne overskydende østrogen, det hormon, der er synderen bag dette sæt af symptomer. Calcium og vitamin D på den anden side, styre vil dine humørsvingninger og smerte. Disse mineraler er rigelige i mælk og ost. Under nok fiber vil også holde dig fra usunde cravings ved at fjerne giftstoffer i din kost.
  • Drik masser af vand. Dette kan hjælpe støtte i at opnå en god krop omløb, som er afgørende for menstruerende kvinder. Holde dig hydreret vil også reducere oppustethed.
  • Prøv plantestoffer alternativer. Dette er en mere naturlig måde end at ty til andre aggressive farmakologiske interventioner til rådighed, såsom fødsel og anti-depressivt piller. Ginkgo biloba, når det anvendes som supplement er bevist at reducere sværhedsgraden af nogle PMS symptomer såsom oppustethed, brystspænding, betændelse, følelse af stress og irritabilitet. En anden krydderurt kaldes Agnus kaktus er også populært behandling for symptomer samt St. Johns Wort. Der bør dog stor omhu, før du bruger nogen af disse urtekosttilskud, da de kan indeholde bestemte lægemiddel til lægemiddel-interaktion, der kan være dødelig for dig. Rådfør først med din læge.

Der er en række af sunde og naturlige alternativer

Hvordan til at bekæmpe PMS. Har en regelmæssig motion rutine.
Hvordan til at bekæmpe PMS. Har en regelmæssig motion rutine.

Der er en række af sunde og naturlige alternativer, du kan gøre for at hjælpe dig selv tolerere den negative side af din månedlige periode. Borte er de dage ligger ned for at lindre smerten. Med denne nyttige oplysninger, kan du prøve at leve et normalt liv, selv med en tung flow.