E2h

Hvordan til at betale for plastikkirurgi

Hvis du beslutter dig brug for lidt nip og tuck

Hvis du beslutter dig brug for lidt nip og tuck, være parat til at betale for bekostning selv. Mest plastikkirurgi procedurer er ikke omfattet af sygesikring, da det anses for en kosmetisk procedure. Det kan være omfattet, hvis det er en fysisk tilstand, der betragtes som en medicinsk trussel mod din person, såsom brystreduktion procedurer for at afhjælpe overdreven back-smerter.

Plastikkirurgi er dyrt, men der er måder at betale for det, hvis du virkelig har dit hjerte indstillet på det. Her er hvordan man kan betale for plastikkirurgi.

1. Få en grundlæggende idé om, hvor meget den procedure vil koste. Konsultere en autoriseret og bestyrelse certificeret plastik kirurg, så du ved, hvad arbejder du brug for eller ønsker gjort, og hvor meget det vil koste.

2. Gem til det. Braklægning en månedlig fond for din kosmetisk procedure. Hvis dette er en god bestræbelse for dig, vil du finde måder at spinke og spare eller generere flere indtægter bare at få, hvad du ønsker.

Hvordan til at betale for plastikkirurgi. Hvis du beslutter dig brug for lidt nip og tuck.
Hvordan til at betale for plastikkirurgi. Hvis du beslutter dig brug for lidt nip og tuck.

3. Betal med kreditkort. Afsæt et kreditkort til at dække omkostningerne ved proceduren og ikke bruge kortet til noget andet udgift. Få et kort med den laveste rente, du kan finde og betale så meget af balance, som du kan. Spørg din læge er han accepterer kreditkort.

4. Tag et personligt lån. Det beløb, du kvalificere sig til og den rente, du får, vil afhænge af din kreditværdighed. Hvis du ikke opfylder betingelserne for et lån fra banken eller dit kredit union på grund af en dårlig kredit score, måske skulle du overveje at få kirurgi, da det ikke er en umiddelbar og nødvendig udgift.

5. Overvej plastikkirurgi finansiering. På grund af den stigende popularitet af plastikkirurgi, er der nu virksomheder, der tilbyder lån specifikke for kosmetiske procedurer. Kontroller din læge og se, hvilke virksomheder han har arbejdet med. De samlede udgifter til din procedure kan ikke udlånes og rentesatsen kan være lidt høj, mellem 5% til 28%. Du kan tjekke online for plastikkirurgiske finansieringsmuligheder.

Hvordan til at betale for plastikkirurgi.
Hvordan til at betale for plastikkirurgi.

For at kvalificere sig til finansiering, skal du være myndig, en amerikansk statsborger eller lovlig fast bosiddende og har mindst to års etablerede kredit. Generelt skal du have en lav indkomst til gældskvoten og har ikke mere end 11.200€ i kreditkort gæld.

6. Likvidere aktiver. Sælg dine ting på eBay eller har en garage salg. Hvert par hundrede dollars tilføjer op. Hvis du har smykker eller designer tasker, du ikke bruger, sælge den for kontanter.

7. Anmode om den. Put op en annonce i Craigslist og se, om nogen tilbyder at bidrage til dit fond. Spørg efter venner til at tilføje til din fond i stedet for gaver. Må fond hæve aktiviteter såsom bage salg.

Du kan gøre en kombination af ovennævnte metoder til at være i stand til at komme op med pengene hurtigere og få din procedure gjort det samme. Sørg for at du går til en kompetent kirurg og du er helt sikker på, hvad du ønsker gjort. Nogle mennesker får plastikkirurgi for at styrke deres selvtillid eller for at gøre dem til at føle mere konkurrencedygtige i deres professionelle felt. Uanset hvad din grund, bare huske, at plastikkirurgi kun vil afhjælpe din fysiske udseende, men alt bag det er arbejde, der er alle dine egne.