E2h

Hvordan til at diagnosticere hjerteanfald symptomer

Som vi alder

Som vi alder, er det vigtigt at kende de advarselstegn og symptomer på hjerteanfald. Hjerteanfald kan ramme mænd og kvinder i alle aldre. Selvom næsten halvdelen af dødelige hjerteanfald forekomme hos kvinder, mænd er mere udsatte for hjerteanfald. Hvis du tror, du har et hjerteanfald, søge lægehjælp omgående.

Hvordan til at diagnosticere hjerteanfald symptomer. Du skal være opmærksom på.
Hvordan til at diagnosticere hjerteanfald symptomer. Du skal være opmærksom på.
 1. Ubehag i brystet er den fælles symptom på et hjerteanfald i både mænd og kvinder. Det ubehag kan komme og gå, eller det kan blive hængende. Da de fleste hjerteanfald generelt vil starte langsomt og mild, kan du være tilbøjelig til at afskedige den smerte som intet alvorligt. Du bør dog være opmærksom på eventuelle smerter i brystet område.

  Mange hjerteanfald patienter fortæller, at smerten føles som om nogen er klemme deres bryst, eller at de har meget ubehageligt pres - næsten som en vægt blev lagt på deres bryst. Andre mennesker rapport, de vidste, at de havde et hjerteanfald, fordi smerten var meget intens.

 2. Hvis du har et hjerteanfald, kan du have ubehag eller smerter i andre områder af din krop. Smerten er som regel i overkroppen og kan centrere omkring halsen, kæben, arme, ryg eller endda maven.
 3. Kvalme, svimmelhed og bryde ud i en kold sved er også almindelige symptomer på hjerteanfald hos kvinder. Kvinder synes også at opleve kvalme / opkastning og åndenød mere end mænd i løbet af et hjerteanfald.
 4. Du skal være opmærksom på, at tavs hjerteanfald tegner sig for op til en fjerdedel af alle hjerteanfald. Silent angreb forekomme med ingen symptomer og er mere almindelig hos kvinder, især dem med diabetes. Den eneste måde at vide, at du kan have lidt en stille hjerteanfald er gennem et elektrokardiogram.
 5. Hvis du tror, du har et hjerteanfald (eller hvis du er i tilstedeværelse af en person, der har et hjerteanfald), du skal ringe 9-1-1 med det samme. Må ikke insistere på, at du kører dig selv til hospitalet, eller at en anden køre dig til hospitalet, medmindre du er i et fjernt område, hvor Emergency Medical Services ikke kan nå dig. Hvad hvis du besvimer eller lider hjertestop i løbet af din rejse? Hvis du ringer 9-1-1, kan medicinsk personale påbegynde behandling under pendler.
  Som vi alder. Hvis du tror.
  Som vi alder. Hvis du tror.

  På en side bemærkning, hvis du ankommer med ambulance, vil du modtage hurtigere behandling på hospitalet, end hvis du ankommer med personlig transport. Hvert øjeblik dit hjerte går uden en tilstrækkelig forsyning af blod er skadeligt.

 6. Når du ankommer til hospitalet, får du en fysisk eksamen og hooked op til et elektrokardiogram. Du vil også have blod udtaget til den nødvendige diagnostiske arbejde. Disse procedurer vil bidrage til at diagnosticere et hjerteanfald.
 7. Du skal vide, at mere end 85 procent af personer under 65 år, der har hjerteanfald restituere sig og er i stand til at vende tilbage til deres sædvanlige livsstil, hvis akut lægehjælp gives hurtigt nok. Vær venlig ikke at ignorere alle hjerteanfald symptomer, uanset hvor mild de kan være i øjeblikket. Glem hvad du ser i den film, ikke alle hjerteanfald er så store, at personen griber hans bryst og rammer gulvet. Nogle hjerteanfald er meget mild. Men hvis venstre ubehandlet de kan fortsætte og vokse mere alvorlig med tiden.