E2h

Hvordan til at håndtere smerte med biofeedback

Smerte er en del af livet

Smerte er en del af livet. Vores kroppe føler smerte, så vi ved, der er noget galt. Du føler en flamme med skoldning smerter, og din hånd vil instinktivt bevæge sig væk fra det. Ellers vil du blive forbrændt. Fysiske og kropslige smerter er ofte behandles med visse medikamenter og øvelser, selv om. Nogle adresse muskelsmerter, hovedpine, og ledsmerter med medicin. Andre bruger afslapning teknikker som meditation.

Biofeedback er en af disse midler

Biofeedback er en af disse midler, hvorved man kan lindre og håndtere smerte ved at slække og stramme muskler. I biofeedback, er udstyr, der udsender lys og lyde bruges til at bedømme, om du rent faktisk laver øvelserne korrekt. Læs på de følgende trin for at lære at bruge den Biofeedback udstyr og styre dine smerter helt.

Elektroderne tilsluttes. Du bliver nødt til at have udstyr installeret på en flad overflade, ligesom et bord. Forbered ved at stikke af elektroderne på de forskellige dele af din krop. De specifikke områder vil blive medtaget i en instruktions vejledning indgår i udstyret. Du har måske til at løsne dit tøj til at give adgang til de ledninger og elektroder.

Hvordan til at håndtere smerte med biofeedback. Elektroderne tilsluttes.
Hvordan til at håndtere smerte med biofeedback. Elektroderne tilsluttes.

Kom i en behagelig stilling. Efter tilslutning af udstyr til din krop, få dig i en behagelig stilling. Du kan enten sidde eller ligge ned. Begynd ved at lukke øjnene og fokusere på din vejrtrækning. Træk vejret ind gennem næsen og lad din krop slappe af med hvert åndedrag, at du tager på og slip.

Fokus på smerte områder. Når du og din krop er allerede afslappet, fokusere på de områder, du oplever smerte, en ad gangen. Forestil dig, at en del at slappe af. Prøv at trække vejret dybere som du forestiller dig dine muskler langsomt afslappende. Sørg for at slappe af de dele af din krop, der føler sig mest stressede.

Tag det roligt. Jo mere musklerne slappe af, vil du se, at de lys eller lyde fra Biofeedback udstyr mindske så godt. Hvis det er første gang du prøvet at bruge Biofeedback maskine, kan du ikke få de samme resultater. Det tager et par dage af praksis, før du er i stand til virkelig at lade dine muskler slappe af og få de bedste resultater. Det er også vigtigt, at du gør dette smertebehandling rutine regelmæssigt for den smerte, du føler at være kontrolleret og tålelig.

Smerte er en del af livet. Kom i en behagelig stilling.
Smerte er en del af livet. Kom i en behagelig stilling.

Lær at slappe af uden biofeedback. Biofeedback maskine blot bare fungerer som en hjælpende hånd. Det ultimative mål er at virkelig være i stand til at vænne sig til at slappe af din spændte og ømme muskler uden udstyret. Over tid vil din krop være i stand til at slappe af sig selv, og du behøver ikke maskinens lys og lyde længere at lade dig vide, at du gør det rigtigt. Du skal blot være i stand til at gøre det uden at maskinen som en vejledning.

Afslappende dine muskler vil hjælpe med at lindre spændinger som følge af hverdagens stress, derfor aflaste din krop af den smerte føles det. Det vil også hjælpe med at lade dig få det bedste hvile og sove, at din krop retmæssigt fortjener. Med biofeedback, vil du vide, hvis du laver de afspændingsteknikker korrekt.