E2h

Hvordan til at kende dine sygesikring muligheder - POS

Den sygesikring industri introducerede frasen "forvaltes pleje". I dag er det allerede betragtes som by-ord i Europa. Strengt taget, "managed care" giver en sygeforsikring til at styre omkostningerne. Så hvis du har fået en sygeforsikring for nylig, din plan sikkert har en "administreret care" plan af en slags. Hvis det er tilfældet, dit helbred forsikringsselskab skal godkende din optagelse på et akkrediteret hospital. Hvis hospitalet indrømmer dig uden den krævede godkendelse, kan dit helbred forsikringsselskab ikke påtage din regning.

Men bliv ikke sække ned af "managed care" system

Hvordan til at kende dine sygesikring muligheder - POS. Men bliv ikke sække ned af "managed care" system.
Hvordan til at kende dine sygesikring muligheder - POS. Men bliv ikke sække ned af "managed care" system.

Men bliv ikke sække ned af "managed care" system. Det sygesikring markedet tilbyder i øjeblikket en masse muligheder for dig. En af dem er point-of-service (POS) planen. Her er nogle af de ting, du behøver at vide om det:

  • Faktum 1. POS planen er et praktisk valg. Hvorfor? Den kombinerer de udestående elementer i to imponerende planer: Health Maintenance Organization (HMO) planlægger og den foretrukne leverandør organisation (PPO) plan.
  • Faktum 2. POS planen svarer til en HMO plan på en række måder. Først, behøver du ikke at tænke på de sædvanlige selvrisikoen. Der er ingen. For det andet, behøver du ikke at bekymre dig om dine besøg på din læge. De er ganske nominel. Sørge for, at du blot kontakte en læge med din plan netværk.
  • . Fakta 3 I modsætning til en HMO plan, din POS plan faktisk giver dig mulighed for at bruge en anden læge - også selv om lægen er uden for dit netværk. Hvis du har valgt at benytte sig af lægens tjenester uden din sædvanlige netværk, forberede sig på at betale en vis procentdel af de samlede udgifter til lægens besøg. Også foregribe den ekstra fradragsberettigede.
  • Faktisk 4. Der er forskellige fordele ved at benytte en POS plan. Først, hvis du har besluttet at konsultere en læge inden for dit netværk, de co-betalinger fortsat er nominelle og der er ingen givne selvrisikoen. For det andet, du har bekvemmeligheden ved at møde en læge uden for dit netværk. Selvfølgelig er der nødt til rimeligt gebyrer og fradrag. Endelig, og måske den mest spændende fordel af dem alle, er det årlige loft. Din årlige cap sætter sikkerhedsnet for dine out-of-pocket omkostninger. Det betyder, når du har nået det loft, alle dine udgifter til lægebehandling dækkes fuldt ud. Ja, du har læst det rigtigt. Du er 100% dækket, forudsat at du alt det, du har benyttet, er inden for dit tilladte netværk.
  • Fact 5. POS plan har to mulige tilbageslag. For én, kan de faktiske omkostninger ved at besøge en læge uden for dit netværk være højere. Det er også sandt for din medicinske udgifter til behandling uden for dit netværk. Og så, som af en HMO plan, er du forpligtet til at konsultere en læge (primær pleje), inden de henvist til en anden specialist (fx en kiropraktor).

Kindly forstå

Kindly forstå, at de faktiske omstændigheder, der er opregnet ovenfor, gælder for en POS plan i almindelighed. Nogle detaljer kan variere, afhængigt af specifikationerne for en bestemt POS plan. Du kan stille spørgsmål direkte til din sygesikring agent, hvis du har brug for at afklare noget om din POS plan. Du bør også udfordre dig selv til at læse de fine aftryk af din POS plan kontrakt. Du ønsker ikke at gå glip af noget ud.