E2h

Hvordan til at passe motion ind i en barns hverdag

Motion er meget vigtigt for alle mennesker i alle aldre. Børn er ikke en undtagelse. For at du kan hæve sunde, godt afrundet børn, skal du sikre dig, at de ikke kun spiser en balance kost med høj ernæring, men regelmæssig motion bør også indgå i deres daglige tidsplan for at maksimere deres vækst og muskel potentiale. Dette vil også beskytte dem mod mange sygdomme såsom fedme, som er blevet en af de største sundhedsproblemer i dag. I modsætning til voksne, er mere motion ligesom et spil i øjnene af et barn. Det er meget nemt at optage deres arbejde ud i deres hverdag. Læs videre for at lære mere.

  1. Efter skole, er at stoppe ved i en park med en legeplads eller et sikkert sted, hvor dine børn kan aktivt løbe og spille en fantastisk måde at indarbejde motion i deres daglige liv. Lad dem have det sjovt og lege med andre børn. Det vil være godt for deres krop og deres interaktion med andre børn, få nye venner og alt er helt sikkert en moral booster for dem også.
  2. Tilmelde dem til en daglig sport eller dans aktivitet. Eksempler på disse er Martial Arts (Karate, Taekwondo, Judo, etc.), svømning lektioner (store for lungerne), ballet eller nogen form for dans (perfekt til stærkere, mere fleksible fuger) og en masse mere. Motion er ikke det eneste, de får her. De er også at lære en ny færdighed, som de kan bruge, så længe de lever. Disciplin vil blive undervist også på disse klasser gør dit barn godt afrundet i så mange niveauer.
  3. Gør det til en vane at gå dine børn hver dag. Hvis du har en hund, hvorfor du ikke opmuntre dit barn til at komme med dig, når du er til fods dit kæledyr? Du kan endda stoppe ved i parken og lad dem lege sammen. Bringe nogle frisbees eller en bold at spille fange og hente. Kæledyr og børn altid gå sammen, og de vil helt sikkert have det sjovt træning i denne form for teknik.
  4. Spille videospil, der involverer en masse fysiske bevægelser. Afspilning Nintendo Wii er et godt eksempel, når du beslutter at gøre dette skridt. Der er en masse spil at vælge imellem, fra tennis og bowling til basketball og fodbold! Du kan endda bruge den klassiske dans revolution og har en lille konkurrence derhjemme. Dette er en sjov måde at få et samlet organ arbejde ud ikke kun for børnene, men for dig så godt.
Hvordan til at passe motion ind i en barns hverdag. Tilmelde dem til en daglig sport eller dans aktivitet.
Hvordan til at passe motion ind i en barns hverdag. Tilmelde dem til en daglig sport eller dans aktivitet.

Der er en masse fordele, når dit barn øvelser regelmæssigt. Med denne sunde vane, vil dine børns knogler være stærkere, vil deres lunger og hjerte være hårdere (og dermed forhindre luftvejs-og hjerte-kar-sygdomme), vægtkontrol og dine børn tillid og selvværd vil stige hjælpe dem med at bekæmpe stress mere effektivt. Bare vær forsigtig med at overdrive det, ville du ikke ønsker dine børn at være for træt. Bare følg disse effektive trin, og du kan aldrig gå galt. Held og lykke og have det sjovt!