E2h

Hvordan til at samle en benprotese

Opfindelsen af proteser har givet håb til folk med amputerede lemmer. En af de mest almindelige typer af amputationer involverer ben, som regel på grund af ulykker eller sygdom. At leve med en amputeret ben kan være mere komfortabel med en benprotese. The benprotese vil ikke kun give amputationspatienten til at gå uden krykker, men kan også styrke amputeret selvværd siden protetiske ben gendanne de manglende kropsdel. Her er de skridt til at samle dit eget benprotese.

Hvordan til at samle en benprotese. Sæt på udløserknappen.
Hvordan til at samle en benprotese. Sæt på udløserknappen.
  1. Sæt på udløserknappen. Den BK benprotese er en af de mest almindelige typer af proteser kropsdele, og er nyttigt for patienter, hvis amputation er over knæet. Nogle andre typer af proteser ben er også tilgængelige, og nogle andre er skræddersyet til alvorlige typer af amputation, hvor BK benprotese ikke har plads til at knytte sig på amputationspatienten krop. For at samle benprotese, skal du passe på udløserknappen pin i siden af den protetiske knæskal. Der er en slids til dette, som vil rumme det lange ben, der vil fungere som sikringsmekanisme for det pyramideformede forbindelse, der skal anvendes til at forbinde skinnebenet og foden. For at vedhæfte på udløserknappen, skal du bruge stærke klæbemidler, såsom Loctite. Disse findes i de fleste hardware butikker. Placer et par dråber i slutningen af pinden, og tillægger på udløserknappen hul.
  2. Fastgør pyramideformede stikket mellem skinnebenet og foden. Den pyramideformede stik bruges til at fastgøre skinnebenet og foden. Det pyramideformede konnektor har to skærende linier, der kan monteres i bunden af skinnebenet del af benprotese, som har riller specielt beregnet til formen af det pyramideformede konnektor. Stikket vil låse på plads af sig selv, men du bliver nødt til at bruge Loctite igen for at sikre, at forbindelsen er meget stabil. Dette er især vigtigt, hvis amputationspatienten skal bruge benprotese på daglig basis. Når den pyramideformede stik er på plads, kan du vedhæfte foden, som vil let i hak.
  3. Passe ind i foringen. The benprotese er fastgjort til den resterende længde af amputationspatienten ben ved hjælp af foringen. Foringen i benprotese vil passe til konturerne af den amputeret ben, og er skabt ved anvendelse af en kombination af naturlige og syntetiske fibre, som vil sikre en perfekt og tæt pasning, der ikke vil glide let ud af amputationspatienten krop. Foringen fastgøres til bunden af den hule skinnebenet gennem en konnektor tap, som passer ind i bunden af skinnebenet sagen.

En benprotese kan handle og ligne en rigtig funktionel ben med nogle finpudsning. Udløserknappen er normalt farvet rød, men du kan bruge hud-tonet pletter af plastic til at skjule dette. Brug bukser vil også give dig skjule benprotese. Mest protetiske fødder kan også justeres til at passe ind i den amputeret regelmæssige sko. Når sidste hånd er afsluttet, kan du begynde at bære det benprotese.