E2h

Hvordan til behandling af Alzheimers sygdom

Alzheimers sygdom er en sygdom frygtet af mange. Med ingen kendt kur mod Alzheimers sygdom (AD), fokuserer behandling på symptomerne, og hjælpe med at opretholde den højeste grad af velfungerende muligt for så længe som muligt. Til trods for, at der ikke er nogen kur mod AD, er der nogle ting, du kan diskutere med din læge om behandling af AD:

 1. Farmakologisk behandling alias "lægemiddelterapi" Mens der ikke er nogen kur for AD, er der flere lægemidler på markedet, der kan anvendes til at behandle nogle af dens symptomer. Narkotika såsom Aricept er ofte givet til folk for at prøve og hjælpe med at forbedre deres hukommelse. Denne tendens til at hjælpe en hel del mennesker, dog vil det i sidste ende stoppe med at arbejde helt. Antidepressiva og angstdæmpende medicin er også ofte ordineret til behandling af depression og angst, der går sammen med AD.
 2. Opretholdelse af sikkerheden Sandsynligvis den vigtigste behandling af alle for AD er at opretholde sikkerheden for den enkelte lider af sygdommen. Du er nødt til at indse, at den person, der i sidste ende vil glemme, hvordan man gør dagligdags aktiviteter, som vi alle tager for givet, såsom at spise, bade, eller slukke for ovnen. Sørg for god belysning, brug night-lys hvor det er nødvendigt. Lås op nogen farlige materialer, at din elskede kan være i stand til at nå, såsom rengøringsassistenter, medicin og endda sæber (ja, har der været folk med AD, der har prøvet at drikke flydende håndsæber). Pick up nogle børnesikring outlet covers og bruge dem til at beskytte mod elektrisk stød.
 3. Tilskyndelse uafhængighed På den ene side sikkerhed er en stor bekymring, men på den anden side, er opmuntrende selvstændighed også en form for behandling. Lad den enkelte forsøge at gøre så meget som muligt af sig selv ... det hjælper ham at beholde ikke kun hans værdighed og uafhængighed, men også hans minde. Husk at være tålmodig, da han forsøger at knappe sin skjorte, når han ser på en bog og forsøger at huske, hvad det ord er, eller når han forsøger at huske et familiemedlem navn.
 4. Andre nyttige interventioner Nogle af de simpleste ting, ting vi kan tage for givet, kan være yderst nyttigt for personen med AD. En ting du kan gøre er at tage fotografier af almindelige emner, såsom et toilet, en kop, et tv, en seng, eller en telefon. Nogle gange kan en person med AD, vil ikke være i stand til at huske navnet på et emne, men vil genkende varen, og være i stand til at pege at lade dig vide, hvad han har brug for.

  Et andet nyttigt indgriben er at holde en handy papir postet af daglige aktiviteter, såsom "Spis morgenmad kl 7:30 Tag din Aricept medicin kl 8" Og så videre ... Disse udstationerede skemaer kan ændres i henhold til dagens planer, men gør det så rutine som muligt, er meget nyttigt for den person med AD.

  Hvordan til behandling af alzheimers sygdom. Farmakologisk behandling alias "lægemiddelterapi".
  Hvordan til behandling af alzheimers sygdom. Farmakologisk behandling alias "lægemiddelterapi".

  Endnu en intervention for at hjælpe personer med AD er at holde dem fra en stillesiddende livsstil, og sørge for at de får masser af motion og spise sunde måltider. En kost fyldt med frugt og grøntsager, og lavt indhold af mættet fedt, mens ikke en kur, kan bidrage til at forbedre hukommelsen. Blød, afslappende musik kan også afspilles, mens den enkelte med AD hviler, for at fremme afslapning og modvirke rastløshed.

 5. Behandling familien Ser din elskede én gang gennem stadier af AD er stressende og følelsesmæssigt afdrypning i sig selv. Sæt dig ned med din elskede læge, og spørge om omsorgsgivende alternativer såsom hjemmeplejen sygeplejersker, hjemmesygeplejersker, eller faglærte sygepleje faciliteter. Tal om, hvad støttegrupper er til rådighed, hvad enten i dit lokalsamfund eller online. Vær ikke bange for at bede om hjælp ... det kan være en af de bedste ting, du kan gøre for din elskede og for dig selv.