E2h

Hvordan undgår jeg at ar fra muldvarp fjernelse

Mens nogle muldvarp fjernelse procedurer er gjort til kosmetiske formål, mens andre er udført for at forhindre muligheden for kræft. Det mest presserende bekymring mol fjernelse imidlertid ardannelse. Især hvis muldvarpen område er skåret og syet, ardannelse er næsten uundgåelig. Men selvom det er tilfældet, er der visse ting, du kan gøre for at forhindre ardannelse. Her er de.

Hvordan undgår jeg at ar fra muldvarp fjernelse. Har en hudlæge gøre proceduren.
Hvordan undgår jeg at ar fra muldvarp fjernelse. Har en hudlæge gøre proceduren.
  1. Har en hudlæge gøre proceduren. Mange har forsøgt at fjerne deres modermærker på egen hånd, men det er generelt ikke en sikker ting at gøre. Desuden DIY muldvarp fjernelse procedurer er endnu mere tilbøjelige til at resultere i ardannelse. Hvis du vil have din muldvarp fjernet, så sørg for at få det gjort af en hudlæge. En hudlæge har den tekniske viden og dygtighed til at punktafgifter din muldvarp med mindre chance for ardannelse.
  2. Brug lokal anti-ardannelse creme. Efter proceduren vil din hudlæge ordinere dig med en anti-ardannelse creme. Anti-ardannelse cremer specifikt har løg ekstrakt, der er usædvanlig potent at forebygge ar. Påfør cremen i henhold til instruktionerne i din hudlæge eller på produktets etiket.
  3. Hold muldvarp rent. Din hudlæge kan have særligt givet dig efterbehandling instruktioner til at slippe af bakterier og forhindre infektion. Følg dem regelmæssigt. Vask området med den anbefalede rengøringsmiddel og anvende creme behandlinger til at fremskynde helingsprocessen. Hvis området er syet, så sørg for at beskytte det med en bandage.
  4. Moisturize din hud. Tør hud er især mere til tilbøjelige til ardannelse, så sørg for regelmæssigt at fugte din hud. Tal med din hudlæge om det fugtighedscreme du vil bruge, da han ved præcis, som er passende for din hudtype. Fugtighedscreme bør anvendes hver dag, uanset om du er indendørs eller udendørs.
  5. Drik masser af vand hver dag. Daglig indtagelse af tilstrækkelig mængde vand er en væsentlig hudpleje rutine, især når din hud er ved at komme fra en muldvarp fjernelse procedure. Vand holder din hud hydreret og fremmer hudens regenerering.
  6. Massere muldvarp området. Massere fremmer ordentlig blodcirkulation og dermed hjælper huden komme sig efter den muldvarp fjernelse procedure. Det tillader også næringsstoffer, der skal tilstrækkelig leveres til det område, efterlader huden mindre udsat for ardannelse. Massage bør gøres hverdagen for omkring to minutter.
  7. Påfør solcreme. UV-stråler er særligt skadeligt for muldvarp området. Så for at undgå ardannelse, så sørg for at bære solcreme beskyttelse hverdagen. SPF niveau du har brug for, afhænger af din hudtype. Generelt dog SPF 30 virker godt på enhver hudtype.
  8. Put vitamin E på muldvarp området. Vitamin E hjælper med at styrke huden og i den helbredende proces. Prik en kapsel og tøm indholdet på muldvarp området. Du kan lade det natten over og skyl i morgen.
  9. Begræns dine fysiske aktiviteter. Efter muldvarp fjernelse procedure, sørg for ikke at understrege din hud gøre. Og det betyder at undgå fysisk krævende aktiviteter, da disse kan strække huden og fremmer ardannelse. Lad din hud helbrede et stykke tid før de går tilbage til din normale fysiske rutine.

Hvis du har mistanke tegn på infektion

Hvis du har mistanke tegn på infektion, undgå selvmedicinering. Kontakt din hudlæge på én gang. Også, aldrig anvende noget til din hud uden tilladelse fra din hudlæge for at undgå hudskader.