E2h

Hvordan undgår jeg at dit barn i at få ble udslæt

Under dine babytøj bleer

Under dine babytøj bleer, enten klud eller engangs, er meget nyttigt på mange måder. Din baby kan stadig ikke passe sig selv, så det giver dig ro i sindet og bekvemmelighed, da du ikke altid nødt til at deltage til ham hver gang han har sin potte og tisse pause. Men dit barns hud er stadig sart og følsom, hvilket gør den sårbar over for alle de forskellige typer af hudproblemer. Den mest almindelige årsag er ble-eksem.

Hvordan undgår jeg at dit barn i at få ble udslæt. Det er vigtigt at kontrollere regelmæssigt.
Hvordan undgår jeg at dit barn i at få ble udslæt. Det er vigtigt at kontrollere regelmæssigt.
  • Det er vigtigt at kontrollere regelmæssigt, hvis dit barn har en ble udslæt. Den første ting du skal tage til efterretning, er hudens udseende. Hududslæt ofte ligner små knopper på huden, og i nogle tilfælde huden synes også at blive hævet. Bare den blotte rødme i huden kan også betyde, at dit barn har det, og ved at bekræfte, at dit barn har en ble udslæt, er det bedst, at du ved lige, hvad de skal gøre.
  • Det bedste, du kan gøre for at mindske irritation er at holde dit barns ble-området altid rent og tørt til grund, at dit barns hud er meget tilbøjelige til irritation, når det er altid våd, fugtig og beskidt. Hvad sker er, at når sved, urin og afføring fik blandes i dit barns ble, vil det medføre barske reaktion med huden, især hvis huden udsættes for disse tre i lang tid. Derfor er det vigtigt at ændre dit barns ble så ofte som nødvendigt.
  • Når du køber bleer, skal du kontrollere såvel de materialer, der anvendes til produktet. Visse kemikalier er også blandet med nogle bleer til ydeevne ekstraudstyr lugt forebyggelse og udvidet slid tid. Dog kan disse kemikalier være mere skade end hjælp for dig og din baby. Må ikke nøjes med mindre. Der er meget billigere bleer på markedet, men deres komponenter har vist sig at være ikke babyhud venlige, så det er bedre at købe de mærker, du kan stole på.
  • Man skal også overholdes ved anvendelse af pulver, olie, lotion og andre hygiejneprodukter på dit barns hud. Mange produkter hævder, at de er allergivenlige, men du kan aldrig være 100 procent sikker på, at de ikke vil irritere dit barns hud. For at være sikker på, tage ekstra omhyggelig, når du bruger disse sagde produkter på din baby og se, om der vil være nogen bivirkning så tidligt som muligt.
  • Visse klud typer kan irritere dit barns hud, også årsag din baby at ridse huden ofte som kan føre til røde mærker og udslæt. Så meget som muligt, kun vælge bomuld stof til dit barns tøj. Sørg for, at de er åndbar nok til at tillade luftstrømmen og hud ventilation.

Disse er blot nogle af de ting, du skal huske på at holde dit barns hud sikker fra enhver irritation og hudproblemer. Ble udslæt er let at blive forebygges og behandles, men du som forælder bør tage det alvorligt, så det vil blive behandlet på et tidligt tidspunkt før yderligere alvorlige hudproblemer opstår.