E2h

Hvordan undgår jeg at smertefulde ble udslæt

Iført bleer er en sædvanlig del af et spædbarn liv

Iført bleer er en sædvanlig del af et spædbarn liv. Spædbørn kan ikke kontrollere deres blærer og maver endnu, så de bære bleer til at holde sig ren. Imidlertid konstant bærer bleer ofte fører til en smertefuld ble-eksem. Her er hvordan man kan forhindre dette og gøre din baby komfortabel trods bleer.

 1. Skift bleer ofte. Når afføring eller urin gør vedvarende kontakt med barnets hud, det forårsager irritation. Hvad værre er, kan bakterier forårsage infektioner såsom urinvejsinfektioner og hudinfektioner. Det første tegn på irritation og infektion er en udslæt. Må ikke vente på bleer bliver fuld, før du ændrer dem. Hvis der er afføring, ændre bleen samme.
 2. Brug en anden ble mærke. Visse ble mærker er muligvis ikke egnet til dit barns hud, især hvis hans hud er følsom. Bemærker, når udslættet begyndte. Gjorde det starte, når du har brugt et bestemt mærke? Skift mærker og se, om det forbedrer dit barns hud.
 3. Rens hans hud. Dirt, bakterier, afføring og urin forårsage dit barns hud til at reagere og udvikle en udslæt. Rens hans hud ordentligt og sørg for, at alt er ren, før du lægger på hans ble.
 4. Påfør en hindring for dit barns hud. Fugt er en væsentlig årsag til ble udslæt. Brug oliebaserede gelé eller cremer til at skabe en vandtæt lag til dit barns hud. Sørg for, at huden er tør, før du anvender disse, fordi vand kan blive fanget inde i lag og forårsage udslæt i stedet for at forebygge dem.
 5. Pat pulver ind i hans hud. Powder absorberer fugt og forhindrer udslæt. Der er nogle pulvere, der er specielt udviklet til at forebygge ble udslæt. Brug en moderat mængde pulver. For meget pulver kan forårsage urinvejsinfektioner.
 6. Holde øje med fødevareallergi. Udslæt er et symptom på allergi. Når dit barn er allergisk over for den mad, han spiser, hans hud reagerer på afføring og urin han passerer ud. Kend den mad, han er allergisk over for og undgå at give dem til ham.
 7. Lad ham ikke drikke sure safter. Disse forårsage dit barns urin for at blive sure. Når sur urin kommer i kontakt med dit barns hud i længere tid, syren reagerer med din baby hud og en smertefuld ble udslæt udvikler sig. Hvis du bemærker ble udslæt, når din baby drikke juice, der er sure, ophøre med at give drikken.
 8. Overvej hans medicin. Visse medikamenter kan gøre sin hud ekstra følsom. Find ud af om de bivirkninger af nogen medicin, han tager. Tal med din læge, hvis han udvikler udslæt efter at have taget medicin.
 9. Brug allergivenlige materialer. Nogle babyer har hud, der er allergiske over for visse stoffer i sæbe, cremer, pudder, og bleer. Brug allergivenlige materialer for at undgå udslæt.
 10. Treat udslæt straks. Når dit barn har en udslæt allerede behandle udslæt med ble fløde. Din børnelæge kan ordinere medicin, der kan hjælpe med at helbrede udslæt. En udslæt, der er tilbage ubehandlet forværres og blive smertefuld.
 11. Lad ham være uden sine bleer. Dit barns hud har brug for at ånde fra tid til anden. Når det er muligt, skal du fjerne barns ble og lad ham bære behageligt undertøj i stedet.

Årsagerne til ble udslæt er bakterier

Hvordan undgår jeg at smertefulde ble udslæt. Brug en anden ble mærke.
Hvordan undgår jeg at smertefulde ble udslæt. Brug en anden ble mærke.

Årsagerne til ble udslæt er bakterier, fugtighed, ikke nok luft, sur urin, allergier, og medicin. Ved at behandle disse, forhindre dig smertefulde ble udslæt. Informere mennesker, der passer barnet om disse metoder til at sikre, at han ikke får en smertefuld ble udslæt.