E2h

Hvordan vælger alkohol for at undgå en tømmermænd

Drinking er en fornøjelig oplevelse

Drinking er en fornøjelig oplevelse, som desværre bliver skæmmet af tømmermænd den næste dag. Det ser ud til, at den pris, du skal betale for det sjove og fest du havde aftenen før, er ved at vågne op til en frygtelig morgen med en dundrende hovedpine. Der er mange hjem retsmidler mod tømmermænd (hvoraf de fleste ikke virker), men den enkle trin for at vælge den rigtige alkohol kan forhindre dig i at skulle vågne op med tømmermænd. Der er nogle ting du måske ønsker at huske på, før de går på en druktur, og vælge den rigtige alkohol kan hjælpe dig med at undgå at nasty hovedpine i morgen formiddag.

Hvordan vælger alkohol for at undgå en tømmermænd. Hvis der går hårdt, holde det lys.
Hvordan vælger alkohol for at undgå en tømmermænd. Hvis der går hårdt, holde det lys.
  • Kend dine grænser. Når du begynder at få det behagelige følelse af svag beruselse, der betyder alkohol allerede har leeched ind i dit system, kan du overveje at skære ned på at drikke. Antallet af alkoholholdige drikkevarer, det tager at nå forgiftning er forskellig fra person til person, så du er nødt til at kende dine egne personlige grænser. De fleste mennesker bør begrænse deres drinks til tre i to timer, og ikke mere end fem en nat. Kvinder og folk af asiatisk afstamning bør overveje at drikke mindre, fordi de har lavere niveauer af alkohol dehydrogenase, det enzym, der er ansvarlig for at nedbryde alkohol.
  • Hold din drinks lys. Jo lavere alkoholprocent på din drink, jo mindre beruset (og dermed mindre hang over) vil du få. Hvis du ikke har til formål at få spildt ukendelighed, kan du vælge drikkevarer som øl eller vin. Husk, at hænge ud over kommer fra kroppens manglende evne til at metabolisere det overskydende alkohol i dit system - minimere dette mindsker chancen for at du får en tømmermænd.
  • Hvis der går hårdt, holde det lys. Hvis du stadig insisterer på at vælge at drikke hård spiritus, skal du huske, at jo flere congenere i din drink, jo værre din tømmermænd den næste dag. Beslægtede stoffer er kemikalier, der dannes i gæringsprocessen, og en simpel regel at følge er, at jo mørkere drikke, jo flere kongenere det vil have. Klare drikkevarer som gin og vodka har de mindst kongenere, mens mørkere drikkevarer som bourbon, whisky, og whisky har mest.
  • Bland ikke alkoholer. Hvis du har startet natten med en alkohol, holde sig til dit valg. Blanding forskellige drikkevarer tilsammen vil give dig en fantastisk aften, men en frygtelig tømmermænd den næste dag. Hvis du insisterer på at drikke mere end én type alkohol, så husk dette rim: "Liquor før øl, aldrig frygt Beer før spiritus, aldrig mere syg.".
  • Hold hydreret. En stor bidragyder til tømmermænd er kroppens dehydrering (alkohol er vanddrivende). Hold dig godt hydreret ved at drikke vand eller anden ikke-alkoholisk drik mellem forskellige drikkevarer. Spise fedtet fødevarer kan hjælpe ved at overtrække din mave og bremse optagelsen af alkohol. Prøv ikke at drikke på tom mave.

Den bedste drik er stadig ingen drink på alle

Den bedste drik er stadig ingen drink på alle. Dette er den sørgelige sandhed, at du står over for. Alkohol fører til tømmermænd. Dette skyldes, at kroppens stofskifte ikke kan holde op med at have for meget alkohol i dit system, hvilket fører til den forfærdelige følelse, du vågne op til om morgenen.