E2h

Sådan at ansøge om Medicare Part B plan

Medicare er den føderalt betjente sygesikring program

Medicare er den føderalt betjente sygesikring program, der hjælper dem, der opfylder specifikke krav. For eksempel, hvis du er 65 år eller ældre handicappede, arbejdede for en af de mange jernbaneselskaber eller har permanent nyresygdom, kan du være berettiget til Medicare. Når dette er sagt, er det vigtigt at indse, at programmet har undergået, og vil fortsætte med at gennemgå, ændringer som de store årgange når pensionsalderen.

Sådan at ansøge om medicare part B plan. Ved modtagelse dit sygesikringskort.
Sådan at ansøge om medicare part B plan. Ved modtagelse dit sygesikringskort.

Ansøgning om Medicare Part B er så let som at ansøge om Medicare væsentlige, med nogle grundlæggende forskelle. Hvis du allerede har Medicare Part A (sundhedsplanen, der hjælper betale for hospitalsophold), indskrive i del B kræver nogle vigtige skridt:

 1. Når man først søger om og modtager Medicare Part A, mulighed for at få del B bør være automatisk, men dette er ikke altid tilfældet.
 2. For at være berettiget til Medicare (bortset fra det, der er angivet ovenfor), skal du være borger i Europa eller en person, der lovligt har boet her i landet i mindst fem år.
 3. De fleste af de almindelige sundhedspleje spørgsmål om programmet kan findes i publikation nummer CMS-10050, som kan downloades fra Medicare hjemmeside .
 4. Ved modtagelse dit sygesikringskort, skal du inspicere det, hvis du har del A og B, vil kortet afspejle disse oplysninger. Hvis du kun har del A, så vil du have en periode på syv måneder til at søge om del B. Dette kan også gøres ved hjælp af Medicare hjemmeside.
 5. Hvis du automatisk er tilmeldt i del B, så dit helbred dækning starter med det samme, men hvis du venter længere end tre måneder, vil din dækning ikke starte, før en periode på en til tre måneder efter din tilmelding.
 6. Hvis du ikke tager en fordel for immatrikulation i del B i løbet af de syv måneder efter påføring og modtage del A, er der stadig et middel til at ansøge om del B. Du skal dog vente til næste ordinære tilmelding periode, der starter i januar 1 i hvert år og slutter den 31. marts samme år. Dette er det samme som det første kvartal af kalenderåret.
 7. Men hvis du vælger ikke at tilmelde i del B i løbet af det første år, vil din præmie stige med 10 procent for hvert år, du ventede ud over det første år. Dette er en vigtig forskel mellem de to dele. Del A ikke kræver betaling af en årlig præmie. Men når du bruger enten portion, er det vigtigt at forstå, at du kan være ansvarlige for forskellene mellem, hvad Medicare anser en "retfærdig og rimelig forrentning", og hvad der rent faktisk opkrævet.
 8. Når du ser din sundhedspleje udbyder, om han eller hun er en læge, læge assistent eller sygeplejerske praktiserende læge, vil du blive opkrævet for besøget. En gang om året, vil du være ansvarlig for en selvrisiko, der har for nylig øget fra 75€ til ca 95€. Det er stærkt anbefales, at du betaler den fradragsberettiget så hurtigt som muligt. Derudover vil du være ansvarlig for cirka 20 procent af gebyret for besøget.
 9. Der er specifikke spørgsmål, du bør holde for øje. For det første er det ikke utænkeligt, at en læge til at "forhandle" med dig og acceptere betaling fra Medicare, hovedsagelig betyder, at planen vil dække hele besøget. For det andet, huske på, at der er disse "skruppelløse" praktikere, der vil opkræve en betaling for mennesker med Medicare og en anden betaling for dem, der betaler for deres egen sygesikring. Det er bedrageri. Hvis du kender dette er sket, er det dit ansvar at lade Medicare vide om hændelsen.
 10. Husk, når du først tilmelde (når du opfylde nogen af de kvalifikationer), skal du sørge for, at du også tilmelde dig i del A og B. Hvis dette ikke sker automatisk, så kontakt Medicare. Hvis du er computer-kyndige, gå til http://www.medicare.gov/ .
 11. Også huske på, at, fordi folk generelt lever længere end nogensinde før i historien, er det meget muligt, at tilmelding krav vil ændre sig. Det faldende antal arbejdende mennesker støtter et stadigt stigende antal pensionister staver et grundlæggende problem med hensyn til Medicare.