E2h

Sådan at balancere bryst størrelse i løbet ammer

Amning er den naturlige og mest anbefalede måde at fodre en baby

Amning er den naturlige og mest anbefalede måde at fodre en baby. En mors mælk er blevet videnskabeligt bevist at være langt mere nærende end nogen kommerciel formel på markedet. Desværre kan ikke alle mødre amme naturligt. Disse kan skyldes forskellige faktorer, såsom mangel på mælkeproduktionen eller en omvendt brystvorte. Det kan være forårsaget af andre faktorer. På den anden side, for dem heldige at amme der er visse minutter aspekter af den samlede aktivitet, der vil skulle behandles. Et aspekt er bryststørrelse balancering. Amning for meget på det ene bryst kan forlade det andet bryst fuld af mælk og overdimensioneret end den anden. Hvis dette er tilfældet med dig og dine hvalpe, så her er nogle tips om, hvordan at balancere din amning, således at balancere dit bryst størrelse.

  • Forøg størrelsen af den mindste bryst. Det er faktisk meget humoristisk, men da dine bryster producere mælk kræves for at din baby, og som du amme, jo mere barnet dræner en særlig brystet vil der bryst producerer mere mælk end før. Det er blot en naturlig proces af ting. Dette er tilfældet, hvis du bemærker, at din højre bryst er mindre end din venstre, og derefter overveje at have din baby feed på din højre bryst, indtil han dræner den mælk. Må ikke bekymre dig, vil det bryst begynde at producere mere mælk, og vil være i stand til at holde mere at gøre det større og forhåbentlig vil det vokse til samme størrelse som din venstre bryst.
  • Sygeplejerske for en passende mængde tid. Amning på et bestemt bryst bør ske for et bestemt tidsrum. Typisk bør 20 minutter være reglen her. Grunden til at du ønsker at gøre dette, er fordi barnet kun vil være i stand til at få mest nærende mælk, som regel de sidste mange dråber på bagsiden af brystet. På dette notat, når du ammer så sørg for at have din baby fokusere på et bryst i omkring 20 minutter.
  • Alternative bryster. Når dine bryster er stort set den samme størrelse, begynde at amme på hvert bryst skiftevis. For eksempel bør morgen fodring være 20 minutter på din højre bryst. Til frokost, skal du bruge venstre. Hold skiftevis og tilpasning til størrelsen af dit bryst. Nu vil du nødt til at tage hensyn til, hvordan hvert bryst producerer mælk. Højre bryst kan producere mere mælk end venstre. Foretager justeringer, således at den pågældende bryst får ingen over den ønskede værdi.
  • Bruge pumpen. Nogle gange vil dit barn være for fuld til at suge mælken ud fra en større bryst. Hvis dette sker, kan du overveje at bruge en brystpumpe at lette byrden på, at bryst. Gem mælken og giv den til din baby på et senere tidspunkt.
Sådan at balancere bryst størrelse i løbet ammer. Forøg størrelsen af den mindste bryst.
Sådan at balancere bryst størrelse i løbet ammer. Forøg størrelsen af den mindste bryst.

Hvis du er under producere mælk i en bestemt bryst, så vil du helt sikkert nødt til at justere på det andet bryst for at reducere dens størrelse. Under alle omstændigheder, hvis du har problemer med hele dette spørgsmål konsultere din læge til at hjælpe dig med at få mere detaljerede tips om sagen.